10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Taur

De: Mihaela Enache / 23.04.2013, 12:30
10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Taur
Bărbații Taur sunt cunoscuți a fi răbdători, analitici și inteligenți atunci când încearcă să abordeze pe cineva. Ei sunt atrași de femeile sincere prin firea lor. Mai jos ai câteva sfaturi pentru a învăța cum poți căștiga inima unui astfel de bărbat.

1. Acordă-i spațiu personal

Îi place să aibă propriul lui spațiu în viață. Aceșt bărbat se simte atras de femeile care îi acordă libertatea de a se manifesta într-un spațiu propriu. De obicei respinge femeile care au o abordare prea săcăitoare.

2. Fii răbdătoare

Îi plac femeile care sunt calme și răbdătoare. Bărbații Tauri nu se pot descurca cu femeile temperamentale, care își ies din fire ușor. Ei sunt în general firi răbdătoare și așteaptă aceeași calitate de la partenera lor.

3. Acordă-i atenție

Îi plac femeile care îi acordă toată atenția. Îi place, de asemenea, să primească tot felul de cadouri de la iubita sa atunci când este într-o relație. Apreciază cadourile de calitate și pune preț pe gestul partenerei.

4. Atinge-l

Îi plac femeile care își exprimă dragostea prin conexiune fizică; asta poate însemna să îl privești ochi în ochi sau să îl ții de mână, pur și simplu. Îi plac femeile care sunt romantice, apreciind destul de mult această calitate la femeia pe care o iubește.

5. Gătește mâncare bună

Pentru a-ți găsi drumul spre inima unui bărbat Taur, să știi să gătești – bine – este absolut necesar. Fameile care gătesc bine îl incită. Îi place, de asemenea, să fie surprins cu cine surpriză atunci când e într-o relație.

6. Fii practică

Nu este atras de femeile care sunt slabe și emoționale. Îi place ca partenera sa să fie puternică și practică. Își dorește o femeie care să fie curajoasă în orice situație.

7. Arată că ești o fire dăruitoare

Această calitate îl atrage instantaneu. Îi place ca partenera lui să fie dedicată și sinceră într-o relație. Nu suportă comportamentul fals. Apreciază la o femeie ca această să fie deschisă și autentică.

8. Încearcă să fii punctuală

Această trăsătură a femeile îi atrage pe majoritatea bărbaților, dar pe Tauri în mod deosebit. Le place ca partenera să fie punctuală la o întâlnire. Nu suportă atitudinea leneșă, delăsătoare. Unui Taur îi place să planifice totul, chiar și într-o relație.

9. Fii feminină

Bărbații Taur sunt atrași de femeile feminine. Nu se simt prea confortabil cu femeile gălăgioase și care au un aer autoritar.

10. Fii sensibilă

De asemenea, nu le plac femeile care vorbesc mult. Preferă femeile care sunt sensibile, acele femei care vorbesc mai puțin și sunt mai spirituale în abordarea lor.