10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Vărsător

De: Mihaela Enache / 24.01.2014, 15:20
10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Vărsător
Bărbații Vărsător sunt cunoscuți a fi prietenoși, sociabili și de încredere. Ei sunt atrași de femeile extrovertite prin natura lor.

Enumerate mai jos găsești câteva sfaturi pentru a câștiga un bărbat Vărsător.

1. Mândrește-te cu inteligența ta

Acești bărbați sunt stârniți nu doar de frumusețe, ci și de inteligență. Le plac femeile care sunt inteligente și spirituale în abordarea lor. Le place femeile care sunt gânditori excepționali.

2. Fii extrovertită

Le plac compania femeile care sunt deschise și extrovertite. Calitățile bune de comunicare sunt un ceva ce îi atrage la femei. Nu le plac femeile care nu se pot exprima corespunzător.

3. Fii prietenă cu el

Sunt mult mai înclinați spre prietenie într-o relație. Romantismul este important pentru ei, dar prietenie cu partenera joacă un rol esențial. Pentru a impresiona un Vărsător, o abordare prietenoasă te-ar putea ajuta cu siguranță.

4. Fii expresivă

Le place orice formă de exprimare în dragoste. Le place să fie expresivi într-o relație și așteaptă să găsească aceeași trăsătură și la partenera lor. Le place, de asemenea, să își respecte iubita și se așteaptă la același comportament din partea ei.

5. Caută să ai perspective profunde asupra lucrurilor

Bărbații Vărsător sunt neinteresați de femeile care nu spun ceea ce gândesc. Le place să se complacă în conversații de profunzime într-o relație. Apreciează femeile care au opinii clare despre ele. Nu le place să ascundă lucruri în dragoste.

6. Fii credincioasă

Onestitatea e ceva ce așteaptă de la parteneră. Minciunile îi îndepărtează. Le place să se implice și să fie credincioși într-o relație, și așteaptă același lucru de la parteneră.

7. Evită să fii o femeie socială

Sunt atrași de femeile extrovertite, dar nu sunt deschiși față de femeile sociale. Nu le place acele femei care flirtează tot timpul sau sunt obraznice cu ei. E ceva ce îi face să dea înapoi. Ba mai mult, pot să aibă ranchiună față de acest comportament.

8. Fii înțelegătoare

O femeie care îi poate înțelege este ideală pentru ei. Sunt atrași de femeile care îi susțin mental și emoțional. Caută siguranța într-o relație.

9. Fii pozitivă

Se îndepărtează și de femeile cu o abordare negativă. Le plac femeile pozitive prin natură. Caută această calitate la partenera de viață.

10. Fii de încredere

Sunt atrași de femeile pe care te poți baza. Dacă există o înțelegere bună, ei dau sută la sută în relație.