10 sporturi neobișnuite de vară, de încercat o dată-n viață

De: Mihaela Enache / 02.08.2013, 10:50
Tuburi cu apă? Te ia căscatul. Frisbee Golf? Plictisitoooor. Încearcă ceva nou și mult mai aventuros!

1. Aruncatul pe burtă în noroi. Un sport adevărat, unde abilitățile întrec atletismul. Cu cât sare apa mai sus, cu atât mai bine.

Aruncatul pe burtă în noroi

 

2. Racing cu coșul de cumpărături. Fă-ți realitate toate visele copilăriei, în care te vedeai zburând printre rafturi, pe culoarele magazinelor, pe o stradă deschisă, la o întrecere între coșurile de cumpărături. Cea mai bună parte? Colegii de echipă sunt alături să te împingă și să aibă grijă să nu te răstorni. Toată lumea câștigă.

Racing cu coșul de cumpărături

 

3. Caiac freestyle. Caiacul obișnuit e plictisitor, așa că de ce să nu încerci unele trucuri și câteva răsuciri? Sigur, e mai ușor de spus decât de făcut, dar să le spui prietenilor că ai făcut caic freestyle e destul de cool.

Caiac freestyle

 

4. Vajthat. Așa cum se joacă la Hogwarts, dar fără magia plictisitoare.

Vajthat

 

5. Wrestling cu degetele de la picioare. Dacă stăpânești deja arta de a declara război cu degetul mare, acest sport e pentru tine. Doar alege un arbitru, cuplează degetele și fie ca cele mai bune degete să câștige.

Wrestling cu degetele de la picioare

 

6. Zorbing de apă. Serios, chiar nu ar trebuie să există o listă cu „sporturi de încercat” fără Zorbing în ea. Zorbingul de apă conține toată distracția de a fi într-o minge de plastic gigantică, cu plusul că ești pe apă. Ce ai de pierdut?

Zorbing de apă

 

7. Segway Polo. Caii pot fi temperamentali și neplăcut mirositori – această versiune a secolului 21 a sportului clasic de polo folosește Segway pentru transportul pe teren pentru o provocare a echilibrului. Alte variante populare folosesc unicicletele sau bicicletele.

Segway Polo

 

8. Surfing cu câini. Acest sport s-ar putea să necesite un oarecare antrenament, dar ce poate suna mai bine decât să faci surf cu cel mai bun prieten al tău?

Surfing cu câini

 

9. Curse de Crab Pustnic. Bine, nu e chiar un sport pentru tine, dar să îți aplauzi propriul crab pustnic care încearcă să ajungă la partea exterioară a inelului sună distractiv.

Curse de Crab Pustnic

 

10. Tenis subacvatic. Prea cald afară pentru a transpira pe teren? Ia mingea și rachetele pentru o repriză revigorantă de tenis subacvativ.

Tenis subacvatic