10 staruri despre care nu știai că au fost sportivi

De: Carmen Ulian / 27.03.2014, 11:00
Numeroase vedete din lumea muzicii, politici sau a filmului au fost în tinerețe sportivi. Iată câteva vedete care nu și-au câștigat faima prin sport.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

10. Dean Cain – vedetă NFL

sportiv

Dean Cain este cunoscut publicului mai ales prin rolul lui Superman. După ce a terminat Princeton în 1988, Cain a semnat cu cei de la Buffalo Bills. Cariera lui de sportiv a fost scurtată de un accident major la genunchi în timpul unor antrenamente. Cain este și gazda emisiunii televizate „Ripley”s Believe It or Not”.

9. Vinnie Jones – fost fotbalist

sportiv

Mulți nu-l știu după nume, ci după chip. Actorul englez a jucat în filme precum „Lock Stock and Two Smoking Barrels”, „Gone în 60 Seconds”, „X-Men United”. Înainte de a face echipă cu Nicholas Cage și Gene Hackman, Jones era un celebru jucător de fotbal. A făcut parte din Chelsea, Leeds United și Sheffield United.

sportiv

El este și singurul din lista de astăzi care a făcut sport de performanță și a avut rezultate deosebite. De asemenea, Vinnie a fost pus pe bară după numai trei secunde de la începerea meciului, cea mai rapidă eliminare din istorie, după ce a strâns organele genitale ale adversarului pentru intimidare.

8. Phil Robertson – fotbalist

sportiv

Phil este o celebritate de peste ocean. După ce a realizat fluierul pentru rațe, Phil a devenit stăpân peste un imperiu de miliarde de dolari. Ulterior a realizat și o emisiune tv intitulată Dinastia rațelor. A dat fotbalul pentru marea sa pasiune, vânătoarea.

7. Dwayne Johnson – fotbalist

sportiv

Dwayne Johnson „The Rock” a devenit faimos ca luptător WWE. Așa a făcut și tranziția către Hollywood pentru roluri în „The Mummy” și „The King Scorpion”. De atunci a avut numeroase roluri în filme de aproape toate genurile.

Dintotdeauna a avut o slăbiciune pentru fotbal. După ce a obținut o bursă școlară, Dwayne a jucat pentru Miami Hurricanes în 1991, echipa națională. În urma unui accident urât a fost nevoit să se retragă.

6. Mark Harmon – fotbalist

sportiv

Actorul Mark Harmon face parte din distribuția unui serial popular difuzat în prezent la posturile americane. Pasiunea pentru sport a avut-o dintotdeauna, mai ales că tatăl său, Heisman Trophy, a făcut parte din această lume. Heisman i-a respins pe cei de la Chicago Bears, în favoarea celor de la New York Americans. Mark i-a călcat tatălui său pe urme și a activat pe aceeași poziție pentru UCLA. În 1973, Harmon a primit un premiu de excelență de la National Football Foundation’s Award. Mark este avocat de profesie.

5. Burt Reynolds – fotbalist

sportiv

Visul lui Burt Reynolds a fost acela de a deveni un fotbalist profesionist. În primul său meci a suferit o accidentare, după care a mai urmat un accident de mașină. Așa a ieșit și din lumea sportului, și a intrat în cea a filmului.

4. George Clooney – jucător de baseball

sportiv

Înainte de a deveni unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume și să facă parte din elita hollywood-iană, Clooney era jucător de baseball, și chiar unul bun. A încercat să joace pentru Cincinnati Reds, nu a mers, iar ulterior a renunțat și la școală. A devenit unul dintre actorii de talie mare din SUA.

3. Gerald Ford – fotbalist

sportiv

Gerald Ford a fost cel de-al 40-lea președinte al SUA. A fost și vice-președinte pe timpul lui Richard Nixon. El a fost și prima persoană care a obținut postul de vice președinte sub al 25-lea Amendament care spunea ca în cazul demisiei vice președintelui, președintele țării să poată promova un membru al congresului. Așa a ajuns Ford vice președinte, iar când Nixon a demisionat din post pe data de 9 august 1974, Ford i-a luat locul în funcție.

Înainte de cariera politică, Gerald a fost fotbalist la Universitatea din Michigan.

2. Dwight D. Eisenhower – fotbalist

sportiv

Ca și președintele Gerald Ford, Dwight D. Eisenhower a jucat fotbal în tinerețe. A fost membru al echipei de fotbal West Point și l-a avut ca adversar, într-un meci, pe legenda Jim Thorpe. După terminarea studiilor, Dwight D. Eisenhower a făcut studii militare devenind general de gradul 5 în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În 1953, Dwight D. Eisenhower a devenit al 34-lea președinte al Statelor Unite.

1. Bob Marley – fotbalist


sportiv

Bob Marley, legenda muzicii raggae, este unul dintre cei mai cunoscuți din lista de astăzi. Nu este și nici nu a fost un secret că Bob a iubit fotbalul dintotdeauna. În orice turneu mergea, Bob obișnuia să care cu el o minge de fotbal pentru a mai face câte un meci între concerte. El își organiza turneele astfel încât să nu se suprapună cu meciurile din World Cup. A crescut într-o familie săracă, iar asta nu i-a permis să ajungă la liceu unde să facă parte din echipa de fotbal de acolo. În tinerețe s-a împrietenit cu fotbalistul Alan Cole, și au rămas în relații bune ani de zile. Cole a declarat că Bob ar fi devenit un jucător profesionist dacă avea șansa de a juca la un alt nivel. Marley a făcut, în schimb, performanță la capitolul muzică. A devenit o legendă. A decedat la vârsta de 36 de ani, pe 11 mai 1981, de cancer de piele.