10 trăsături ale femeii Scorpion, care o fac să fie cea mai bună

De: Mihaela Enache / 01.11.2013, 12:00
10 trăsături ale femeii Scorpion, care o fac să fie cea mai bună
Femeile Scorpion sunt cele cu calități speciale, pe care nu le vei mai găsi la altcineva. Unele dintre calitățile lor sunt atât de distincte, încât odată ce te familiarizezi cu ei, vei recunoaște o femeie Scorpion și de la distanță. Vrei să știi mai multe despre femeia Scorpion?

1. Loialitatea personificată

Aceasta este o trăsătură cheie la o femeie Scorpion. Nimic nu o poate răsturna. Fie că e vorba de prietenii ei sau de bărbatul pe care îl iubește, ea știe perfect unde se află loialitatea ei. O are în sânge. Nu va înșela niciodată. Este una dintre acei puțini oameni în care te poți încrede orbește. Acest lucru se datorează faptului că ea nu este cineva care să creadă în promisiuni false.

2. Independentă

O femeie Scorpion nu are nevoie de cineva care să fie mereu acolo să aibă grijă și să îi păzească spatele. Chiar dacă pare un mic șoricel, ea are puterea și curajul unei leoaice. Datorită acestei puteri și acestui curaj este capabilă să aibă singură grijă de ea. Iubește libertatea și urăște să i se spună ce să facă. În general fac lucrurile pe care le crede ea că sunt corecte, în loc să asculte orbește pe alții.

3. Observator fin

O femeie Scorpion este un observator extrem de pasionat. Ea tinde să intre în detalii în privința oricărei probleme sau persoane într-o asemenea măsură încât poate vedea o urmă de praf care poate nu e vizibilă pentru alții. Datorită acestei naturi femeile Scorpion tind să facă judecăți foarte bune despre diverse probleme sau oameni.

4. Determinată și îndărătnică

În cazul în cazul în care dimensiunea tocurilor ar trebui să determine măsura în care o persoană se află față de terenul ei, atunci o femeie Scorpion ar trebuie să poarte, probabil, un toc cui de 10 cm, cu o talpă super-puternic. Acest lucru clar descrie natura ei determinată și îndărătnică. Este cineva care își pune ceva în minte, apoi uită totul până obține ce și-a dorit. Nimeni nu o poate agita, indiferent cât de greu încearcă.

5. Pasiune incomparabilă

Pasiunea unei femei Scorpion este ceva despre care se poate scrie o carte. Dacă iubește pe cineva, va face totul să-l vadă fericit. Prin urmare, o femeie Scorpion este un amant foarte bun. Totuși, dacă urăște pe cineva, nu va lăsa nici o piatră neîntoarsă până nu îi va face viața mizerabilă. Orice ar face, ea își dă tot sufletul. Indiferent că e vorba de o relație, educație, carieră, hobby sau responsabilitate, ea acționează cu zel și multă pasiune.

6. Memorie minunată

Fă ceva dulce pentru ea, și o femeie Scorpion nu va uita niciodată actul tău de bunătate. Îți va fi mereu recunoscătoare. Dar fă ceva răutăcios și va lua acest lucru cu ea în mormânt. Aceasta este memoria ei. Pentru bine sau rău, este înzestrată cu o memorie extrem de ascuțită. Ca rezultat, ea tinde să-și amintească cele mai multe lucruri care s-au întâmplat în jurul ei pentru un timp lung, comparativ cu orice altă persoană.

7. Ambițioasă

În timp ce dorințele fiecăruia sunt pământești, femeia Scorpion este prea ocupată cu planurile ei să atingă stelele. Este foarte ambițioasă și crede în visuri mari. Și de ce nu? La urma urmei, ea știe foarte bine că dispune de capacitatea de a ajunge acolo unde vrea.

8. Puterea intuiției

Cine nu vrea să aibă puterea intuiției? Cu toate acestea, nu toată lumea este binecuvântată cu ea. Dar femeia Scorpion stă foarte bine la acest capitol! Ea este binecuvântată în mod natural cu această trăsătură unică. Sentimentul ei profund de înțelegere a oamenilor și a situațiilor o fac un maestru în a prezice ceea ce urmează să se întâmple. Prin urmare, este foarte dificil să o prinzi această femeie inteligentă cu garda jos.

9. Ia decizii inteligente

Știm cu toții cât de important este în viață să iei deciziile corecte, la momentul potrivit. Cu toate acestea, de multe ori ne găsim blocați într-o rețea mare de probleme doar pentru că luăm decizii pripite și proaste. Aceasta este o situație în care femeia Scorpion iese în evidență față de restul. Ea este renumită pentru inteligența și capacitatea ei de a lua decizii. Se uită cu atenție și analizează fiecare situație înainte de a face un pas. Prin urmare, cele mai multe dintre deciziile sale sunt demne de laudă.

10. Misterioasă și interesantă

Mintea unui femei Scorpion nu seamănă deloc cu o carte deschisă. Nu contează cât de mult încerci, este foarte greu să o înțelegi. Nu contează de cât timp o cunoști, va fi întotdeauna încă ceva legat de personalitatea ei. Aceasta este misterioară și profundă. Întotdeauna ai ceva de învățat despre ea. Acest lucru o face mult mai interesantă. Deci, oamenii par mereu să graviteze în spre ea. Dacă o carte ar fi să fie scrisă de o femeie Scorpion, fără îndoială ar fi un bestseller.

11. Un partner de viață ideal

Se spune că „Nimic nu este mai puternic decât dragostea adevărată”. Acest lucru este situația perfectă pentru momentul în care o femeie Scorpion este îndrăgostită. Atunci când ea iubește pe cineva, va da totul și orice pentru a-și face partenerul fericit. Nu se va deranja să-și sacrifice propria fericire pentru cel pe care-l iubește. O astfel de iubire pură și adevărată este rar de găsit. Acest lucru fare ca o femeie Scorpion să fie foarte specială și să te întâlnești înseamnă că ești un norocos!

Dacă vrei să compari această listă de trăsături cu personalități Scorpion: Julia Roberts, Aishwarya Rai, Anne Hathaway, Demi Moore, Hillary Clinton, Goldie Hawn, Brittany Murphy, Jamie Lee Curtis, Katy Perry, Marie Curie, Meg Ryan, Toni Colette și Winona Ryder.