10 trăsături de personalitate ale celor născuți în zodii de Foc

De: Mihaela Enache / 08.10.2013, 11:00
10 trăsături de personalitate ale celor născuți în zodii de Foc
După cum știm, există patru elemente ale naturii - aer, pământ, foc și apă. Fiecare dintre aceste elemente este asociat cu trei semne zodiacale. Astfel, toată lumea se naște sub unul dintre elemente.

Cele trei semne zodiacale ce intră în elementul de foc sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. În timp ce Berbecul este cardinal, Leul este fix, iar Săgetătorul este mutabil. Dar cum sunt oameni de element de foc? Să aruncăm o privire la unele dintre trăsăturile lor de personalitate.

1. Oamenii cu elementul de foc sunt în general go-getters în viață, adică urmăresc să obțină ceea ce își doresc. Au o nevoie de a realiza totul în viață. Sunt complet rebeli prin natură. De fapt, elementul de foc îi face puternici prin natura lor.

2. Ei vor ca totul să se întâmple așa cum le place. O strălucire naturală ca a focului îi face sufletiști prin natură, dar pot fi temperamentali.

3. Persoanele născute sub element de foc sunt extrem de entuziaști în viață. Acești sunt spontani cu lucrurile din jurul lor. Pregătiți întotdeauna să își asume responsabilități noi în viață sau să accepte alte provocări.

4. Au o opinie cinstită în ceea ce privește totul în viață. Acest lucru îi face onești prin natură. Asemeni focului, simt mereu un îndemn de a-și exprima deschis sentimentele.

5. Sunt buni motivatori în viață. Ei rămân pozitivi, indiferent de situație. Sunt, de asemenea, foarte buni la a inspira alte persoane.

6. Au o energie abundentă și tendința de a fermeca pe toată lumea pe care o întâlnesc. Ei au o personalitate foarte luminoasă.

7. Pot fi practici și emoționali, în funcție de situație.

8. Persoanele cu element de foc pot fi dramatici uneori. Pot fi egoiști dacă își doresc să realizeze ceva în viață.

9. Asemenea focului, au o energie feroce să obțină totul în viață. Se poate întâmpla să nu le pese de nevoile emoționale ale celor dragi.

10. Oamenii născuți sub elementul de foc își creează propria nișă în viață.