10 vedete care aniversează anul acesta vârsta de 40 de ani

De: Carmen Ulian / 11.02.2015, 09:00
Se spune că 40 este noul 30, iar complimentele că arăți bine pentru vârsta ta încep să-și facă apariția. Oricum te simți mai bine și mai tânără/tânăr ca niciodată. Să vedem care sunt vedetele care bifează această vârstă în 2015.

Chiar dacă vedetele despre care vom vorbi în cele ce urmează aniversează în acest an vârsta de 40 de ani, sufletul lor rămâne tânăr și dornic de viață. Și roluri în filme.

10. Johnny Galecki

Se află în lumina reflectoarelor din 1987, însă cei mai mulți și-l amintesc din National Lampoon”s Christmas Vacation din ’89. A jucat apoi în Roseanne, multe alte filme și show-uri TV. Să nu uităm de The Big Bang Theory. În ultima zi a lunii aprilie va împlini 40 de ani.

9. Lauryn Hill

Cântăreața și actrița Lauryn Hill pare că se apropie de cei 40 de ani. S-a retras din atenția publicului în ultima vreme. A jucat în Sister Act 2: Back in the Habit, iar cu Pras și vărul ei Wyclef Jean a format trupa Fugees. Împreună au lansat două albume, cel de-al doilea fiind vândut în milioane de copii precum și cel care le-a adus premiul Grammy pentru Cel mai bun album rap. După destrămarea grupului, Hill a avut proiecte single, după care și-a dedicat tipul creșterii celor patru copii pe care îi are cu fiul lui Bob Marley, Rohan.

8. Bradley Cooper

A făcut deja 40 de ani pe data de 5 ianuarie, iar vârsta nu-i afectează cu nimic cariera sau succesul, ba din contră. Fanii îl iubesc necondiționat.

7. Eva Longoria

Greu de crezut că Eva face anul acesta 40 de ani la cât de bine arată. Este tipul de femeie care nu-și trădează vârsta. Pe 15 martie schimbă din nou prefixul.

6. Fergie

În luna martie, foștii colegi de trupă Fergie și Will.I.Am împlinesc 40 de ani. El pe 15 martie, ea pe 27. Artistul are în continuare proiectele sale, în timp ce Fergie se împarte între familie și carieră.

5. Brian Littrell

Vă mai amintiți de blondinul din trupa Backstreet Boys? Nu mai este tocmai un tinerel, căci anul acesta face 40 de ani. Este un bărbat în toată firea așezat la casa lui, cu soție și copil.

4. 50 Cent

Artistul 50 Cent, pe numele real Curtis James Jackson III, a ajuns printr-un miracol la vârsta de 40 de ani, după ce cu ani în urmă a fost împușcat mortal. Un bărbat a încercat să-l ucidă trăgând asupra lui nouă gloanțe. A găsit puterea de a merge mai departe, după care i-a descoperit pe Eminem și Dr.Dre. Pe 6 iulie, rapper-ul va da o mare petrecere, cu ocazia aniversării sale și a bucuriei că încă trăiește.

3. David Beckham

Fotbalistul David este genul de bărbat care nu-și arată vârsta. Se menține prin mult sport. Britanicul a jucat pentru manchester United între 1992 și 2003, la Real Madrid între 2003 și 2007. S-a căsătorit cu Victoria de la Spice Girls și s-au mutat în Los Angeles, unde a început să joace la LA Galaxy. S-a retras din activitatea care l-a consacrat, dar în continuare ține primele pagini ale ziarelor ca un bărbat elegant, tată devotat și un soț exemplar. Pe 2 mai face 40 de ani.

2. Drew Barrymore

Drew avea numai 6 ani când debuta în fața publicului spectator în rolul lui Gertie în E.T. The Extra-Terrestrial. Au urmat numeroase roluri de atunci și iată că a ajuns și la 40 de ani, vârstă care a prins-o tot actriță pe mariel ecrane. A avut o viață presărată cu sare și piper, a poyat în Playboy, a luat cocaină la 13 ani, a fost o rebelă. S-a cumințit și din 2013 este căsătorită, chiar dacă pentru a treia oară. Drew este mama a două fete și a lansat linia de cosmetice flower Cosmetics.

1. Angelina Jolie

Angelina Jolie a părut dintotdeauna mai matură pentru vârsta ei, dar pe data de 4 iunie va face 40 de ani. Ca și Drew, Angelina a fost o adolescentă rebelă care și-a trăit viața după propriile dorințe. Astăzi este o altă persoană. Este căsătorită cu Brad Pitt, au împreună șase copii, și toți formează o familie fericită.