10 vedete care au ales să nu devină părinți

De: Carmen Ulian / 21.03.2014, 10:00
Cu viața lor de lux, carieră de invidiat și bani în conturi, există anumite vedete care au ales să nu devină mame sau tați. Cel puțin nu până în prezent.

Cu toți banii din conturi pentru eventualele zile negre, anumite vedete nu se gândesc să pună deoparte pentru viitorul propriului lor copil, căci acesta nu a fost în planul lor. Unii singuri, altții în relație, pe toți îi leagă lipsa unui copil. Nu prea arată că suferă din această cauză.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Iată câteva dintre vedetele care nu au devenit mame/tați….încă!

10. Portia De Rossi

vedeta

Portia și soția ei, Ellen DeGeneres, sunt împreună din 2004, s-au căsătorit în 2008 în Beverly Hills. Într-un interviu acordat de Portia anul trecut a menționat că ele nu au de gând să devină părinți și nici nu se simt presate de vorbele celor din jur. Nu-și dorește asta din toată inima, dar când va simți această nevoie se va întâmpla și minunea. Acum se bucură de celebritate și de viața în două.

9. Helen Mirren

vedeta

Prin anii ’80, Helen Mirren avea o relație cu actorul Liam Neeson. Nu s-a căsătorit cu acesta, ci cu regizorul american Taylor Hackford, la vârsta de 57 de ani. Helen spune că nu a avut niciodată instinctul matern. Nu a fost niciodată convinsă că vrea să devină mamă sua că este făcută pentru așa ceva. Se simte bine cu ea așa cum este și nu se gândește la altceva. Cu toate astea, Helen iubește copiii.

8. Oprah Winfrey

vedeta

A declarat în repetate rânduri că nu s-a imaginat a fi mamă, iar dacă ar fi avut, ei ar fi urât-o pentru că munca îi ocupă tot timpul. În schimb, Oprah este mama spirituală a 152 de fete, iar de la anul a încă 75, toate eleve la Academia de Fete din Africa de Sud.

7. Kim Kattrall

vedeta

Actrița Kim Kattrall a avut mereu reputația unei femei care nu dă semne să se așeze la casa ei. Mai mare a fost presiunea celor din jur de a deveni mamă, decât dorința ei de a avea un copil. A fost căsătorită de trei ori, iubește copiii, dar nu are unul al ei.

6. Jay Leno

vedeta

Jay Leno s-a căsătorit în 1980, dar împreună cu soția lui a hotărât că este mai bine să nu devină părinți. Cei doi se bucură de viața de cuplu, îi adoră pe cei mici și au în plan să scrie o carte pentru copii care se va intitula „If Roast Beef Could Fly”.

5. Margaret Cho

vedeta

Actrița de comedie și bisexuala Margaret Cho a declarat că dacă va deveni mamă nu o va ajuta cu nimic în viață. Atunci când vede un copil, actrița spune că nu simte nimic, nu are instictul maternal. Mai degrabă este emoționată de vârstincii care au nevoie de ajutor.

4. Ashley Judd

vedeta

Actrișa Ashley Judd a făcut până acum multe gesturi umanitare, dar să devină mamă nu a fost o prioritate pentru ea. Actrița a declarat că este de neconceput să ai proprii tăi copii atunci când în lume există milioane care mor de foame, care au nevoie de ajutor, care nu au părinți. După un mariaj de 12 ani, Judd a divorțat și s-a dedicat proiectelor umanitare.

3. Kathy Griffin

vedeta

Actrița de comedie Kathy Griffin nu crede că a deveni mamă este cel mai bun lucru din lume. Dar nu urăște copiii, doar că preferă să stea departe de subiect. A fost căsătorită, a divorțat, și au urmat relații cu co-fondatorul Apple Steve Wozniak și jucătorul NFL Isaiah Mustafa. Este un subiect bun pentru tabloidele americane.

2. Cameron Diaz

vedeta

Actrița a declarat într-un interviu că viața extraordinară pe care o are se datorează faptului că nu a deveni mamă. Fiecare este liber să decidă dacă va deveni sau nu părinte. Este o alegere, nu un compromis, sunt cuvintele lui Diaz. Deși ea susține că este o alegere, unele tabloide au scris că vedeta de 41 de ani nu a avut oportunitatea de a avea un copil, căci nu a avut relații care să conducă spre acest lucru. A avut relații pasagere cu Carlos de la Torre, producător, Matt Damon, Justin Timberlake, Jared Leto.

1. George Clooney

vedeta

Eternul burlac nu prea i-a stat gândul la făcut copii, ci doar la procesul în sine. Iubit, amant, confident, Clooney este de părere că un copil presupune un imens angajament și responsabilitate, iar acum prioritatea sa este munca. El mai susține că nu se va mai căsători vreodată. Totuși, munca de actor nu presupune responsabilitate și angajamente? Așa este George, îi plac femeile care suspină după el și visează să-l ducă la altar. În cele din urmă, fiecare o ia pe drumul său.