10 vedete care au devenit părinți adoptivi

De: Carmen Ulian / 08.02.2015, 09:00
Iată câteva vedete care au devenit părinți prin adopție, deși au și copii biologici. Și-au dorit o familie numeroasă, dar și să dea o șansă celor care aveau nevoie de ea în viață.

Printre vedetele internaționale care au adoptat copiii se numără Tom Cruise, Madonna, Angelina Jolie, Jamie Lee Curtis, însă și în România există astfel de vedete care au devenit părinți prin adopție, deși la noi nu prea este încurajat și sprijinit acest demers. Prin părinții adoptivi de la noi se numără Luminița Anghel, Oana Sârbu, Teo Trandafir, Elena Cârstea, Anca Boagiu, Ionel Ganea, Iosif Rotariu… și lista continuă.

1. Tom Cruise – în timpul mariajului cu Nicole Kidman, actorul i-a adoptat pe Connor și Isabella (vezi main picture). Atât Tom, cât și Nicole, sunt, separat, și părinți biologici. Nicole are două fete cu Keith Urban, iar Tom are o fetiță cu fosta soție Katie Holmes.

2. Rosie O’Donnell – actrița de comedie a adoptat doi copii, Peter și Chelsea.

Rosie

3. Madonna a devenit mama a doi copii biologici, Lourdes și Rocco, după ce a adoptat alți doi copii din Malawi, David și Mercy.

Madonna

4. Jamie Lee Curtis – a adoptat doi copii – Thomas și Annie Guest.

Jamie Lee Curtis

5. Angelina Jolie și Brad Pitt au devenit părinții adoptivi a trei copii din Cambogia și Etiopia. Ei mai sunt părinții biologici și a trei copii – doi băieți și o fată.

Jolie

6. Sheryl Crow este și ea mamă a doi băieți adoptați – Wyatt Steven Crow și Levi James Crow.

Sheryl Crow

7. Meg Ryan – este mama naturală a unui băiat, Jack Quaid, rezultat din căsătoria cu actorul Dennis Quaid, dar și mama adoptivă a unei fetițe din China pe nume Daisy True.

Meg si Jack

8. Katherine Heigl și partenerul ei, Josh Kelley, sunt părinții adoptivi a două fete: una din Coreea de Sud- Nancy Leigh și a a doua din America, Adalaide Marie Hope Kelley.

Katherine

9. Hugh Jackman este o altă vedetă care a devenit părinte prin adopție a doi copii – Oscar Maximilliam și Ava Eliot, după ce soția sa a pierdut două sarcini.

Hugh Jackman

10. Michelle Pfeiffer și soțul ei, David E. Kelley, au adoptat împreună o fată – Claudia Rose, dar mai au înmpreună și un băiat biologic, John Henry.

MIchelle Pfeiffer