100 de lucruri invatate din filme (Partea a II-a)

De: Tanase Dragos - Marian / 17.08.2011, 17:18
100 de lucruri invatate din filme (Partea a II-a)
Dupa ce ieri am descoperit primele 25 de lucruri invatate din filmele americane, astazi vom continua cu inca 25...

75. Atunci cand o fata urata isi da jos ochelarii, se tunde si se imbraca frumos, brusc devine foarte sexy si frumoasa.

74. Daca exista un geniu criminal, acesta nu impusca eroul pe la spate, pur si simplu, ci il va lega si va astepta ca o masina diabolica sa faca „treaba murdara”, moment in care geniul criminal paraseste camera, timp in care victima va scapa, pentru ca de cele mai mult eori nu e legata foarte strans.

73. Este foarte usor pentru un hacker sa sparga un cod de siguranta si sa obtina informatiile dorite, in mai putin de un minut.

72. Este foarte usor sa pacalesti agentii de paza din cele mai importante institutii guvernamentale.

71. Oricine sare de pe o cladire inalta, cade pe saltele ori pe cosuri de gunoi pline si chiar daca „victima” geme un pic sau se ridica mai greu, aceasta nu suferea rani majore sau care ii pun viata in pericol.

70. Cele mai multe dintre anchetele Politiei necesita cel putin o vizita la un club de striptease.

69. In cazul in care baiatul bun este atacat de o banda, baietii rai vor veni pe rand spre el, ceilalti dansand in ritm de ninja, asteptand cuminiti sa isi ia cate un sut in fund, pana la terminarea scenei.

68. Baietii rai mor instantaneu, baietii buni mor incet.

67. Cand eroul se afla in preajma unei bombe, timpul aproape ca sta in loc sau, oricum, se scurge mult mai incet.

66. In filme, toata lumea are paturi ciudate „in forma de L”, care pot acoperi femeia pana la gat, dar si pe partenerul ei.

65. Daca soferul se afla pe un drum din afara orasului, atunci toata strada va fi al lui, fara sa depaseasca vreo masina sau sa sa fie depasit de cineva.

64. Lucrurile rele li se intampla, de obicei, femeilor aflate singure in casa, in noptile furtunoase.

63. Oamenii spun „salut” la telefon, doar atunci cand la capatul firului se afla omul rau, care incearca sa isi „tortureze” interlocutorul.

62. Ofiterii de politie nu asteapta niciodata intariri.

61. Daca personajul pozitiv sare de pe un pod intr-un rau sau lac, apa va fi intotdeauna suficient de adanca pentru a nu fi ranit, dar daca personajul este negativ, saritura ii va fi fatala.

60. Atunci cand cineva pune un copil in pat, acesta este jucaus si zambeste multumit, pentru ca apoi sa adoarma aproape instantaneu. Nu este uimitor?

59. Ori de cate ori o persoana se asteapta sa fie atacata de omul rau, tocmai atunci o pisica, o rafala de vant sau o creanga ating fereastra. Iar cand „victima” incepe sa rada de prostia sa, ca s-a speriat degeaba, exact atunci atacatorul isi face aparitia de dupa un perete.

58. Multe animale, atunci cand consuma alcool, imprumuta caracteristicile unui om beat, de obicei, scotand un sunet ca de trombon.

57. Intotdeauna, capra mica rastoarna omul mare. Sau, altfel spus, o biata capra poate impunge un om bine facut, doar infingandu-i coarnele in fund.

56. Soarecii reusesc sa isi faca o intrare spectaculoasa in scena, care arata ca un semicerc perfect. (banuim ca aici e vorba de desenele animate – n.r. 🙂

55. Cainii de paza periculosi pot fi usor de distras cu o bucata de friptura.

54. Cainii latra mereu la fantome.

53. Atunci cand o pisica mananca un peste, lasa scheletul perfect intact.

52. O persoana care investigheaza zgomote ciudate intr-o casa, constata mai intai ca luminile nu functioneaza, apoi se impiedica in intuneric, in loc sa faca rost de o sursa d elumina, iar cel putin unul dintre zgomote se va dovedi ca a fost facut de o pisica.

51. Fiecare baiat rau stie cum sa faca noduri foarte complicate … pe care, cumva, baiatul bun reuseste sa-l dezlege!

Vezi aici primele 25 de lucruri invatate din filme, iar maine urmareste partea a III-a!