100 de lucruri invatate din filme (Partea a III-a)

De: MediafaxFoto, Tanase Dragos - Marian / 18.08.2011, 13:43
100 de lucruri invatate din filme (Partea a III-a)
Astazi, vom mai parcurge inca 25 de lucruri invatate din filme, ajungand astfel la numarul 75. Maine, le citim pe ultimele 25 si atingem suta!

50. Trebuie sa rasucesti de mai multe ori cheia in contact, intr-o masina, dar numai atunci cand cineva te urmareste.

49. Femeile nu pot gasi niciodata cheile de la masina lor, fiind in acelasi timp urmarite de un criminal. Odata ce le gasesc, ele trebuie sa bajbaie cheile in contact, oferindu-i criminalului timp suficient pentru a ajunge in dreptul masinii.

48. Prietena sexy a baiatului rau va incerca intotdeauna sa-l seduca pe baiatul bun, iar atunci cand nu reuseste… il bate folosind artele martiale. Asta, in timp ce poarta pantaloni de piele, ciorapi lycra si tocuri cui.

47. Accentul australian din filmele americane este intotdeauna ca un amestec de Cockney (un termen din engleza britanica, care se refera atat la locuitorii Londrei care apartin clasei muncitoare, in mod particular la cei din estul Londrei, cat si la jargonul folosit de acestia in vorbire, asa numitul Cockney rhyming slang/londonez bastinas), accent din Africa de Sud si neozeelandez. Astfel, ei spun lucruri de genul „Streuth!” (exclamatia socului, in Australia) Si „Blimey!” (folosit cand ceva nu merge bine, gen: „Ah, draga!”)

46. Oamenii se spala pe dinti inainte de micul dejun, nu dupa, moment in care ei ies pe usa cu o bucata de paine prajita in gura.

45. Oricine poate sa conduca o masina pe distante lungi de drum, fie uitandu-se in alta parte, fie purtand o conversatie ori uitandu-se pe o harta.

44. Criminalii in serie nu mor niciodata … ei doar vor masca acest lucru, pentru ca eroul sa fie pacalit, dupa care il vor apuca pe acesta de glezna si se vor lupta in continuare.

43. O femeie urmarita de un criminal, se va impiedica mereu, fie ca poarta tocuri cui, fie ca este prea stangace.

42. Pisicile fac intotdeauna un zgomot. Daca cineva patrunde intr-o casa si este speriat de o pisica, aceasta intotdeauna miauna inainte de a fugi.

41. Detectivii din filme observa infractiuni care au loc pe strada, la distanta de cel putin 5 metri – trafic de droguri, de exemplu – fara sa faca vreun efort mai mare decat sa stea comod in masina, cu un ziar desfacut in fata.

40. Atunci cand izbucnesc conflicte armate in locuri publice, iar politistilor le ia o vesnicie sa ajunga la locul faptei, ei au totusi timp sa il urmareasca pe pistolar.

39. Atunci cand izbucnesc conflicte armate in locuri publice, politistii care intervin imediat sunt ucisi, de obicei, de primele focuri.

38. Atunci cand cineva foloseste o telecomanda, aceasta face un zgomot (click) imposibil de reprodus de catre telecomenzile obisnuite, din casele noastre.

37. Niciun film australian nu este complet fara unul dintre aceste lucruri:

a) Un cangur.

b) Un boomerang.

c) Ayers Rock (sau Uluru, cunoscut ca si Muntele de granit rosu, este un masiv stancos izolat in desertul din Australia centrala).

d) Un ursulet koala.

e) Toate cele de mai sus.

36. Daca intr-o scena de lupta, un tip rau il impusca pe tipul bun, prietenul celui din urma are timp sa ii asculte ultimele cuvinte, dupa care se ridica si il impusca pe cel rau, mai ales ca acesta parca asteapta sa fie ucis.

35. Poti gasi tot ce vrei pe Internet, intr-o fractiune de secunda.

34. Textul care apare pe un monitor de calculator apare litera cu litera si scoate un sunet ca in cazul celui produs de o masina de scris.

33. Arme grele, montate pe elicoptere, provoca daune minore eroului din film, in schimb un glonte al acestuia doboara aparatul de zbor.

32. Baietii buni nu se panicheaza niciodata, ei asteapta linistiti personajul negativ, la locul de intalnire, dupa care arunca replica: „Ai putea, cu siguranta, sa ma folosesti in planul tau!”…

31. Ori de cate ori „eroul” se furiseaza in camera baiatul rau, pentru a verifica dosarele secrete de pe computer:

a) Parola este deja tastata

b) Parola este foarte simpla.

c) Se pare ca exista o bara foarte lenta, in care scrie „copiere/copy”, „stergere/delete” sau „imprimare/print”, care se inchide chiar inainte de a intra baiatul rau sau agentul de paza.

d) In plus, cand vrea sa opreasca acel computer, el sa va opri instantaneu, fara sa-l mai intrebe daca este sigur sau alte actiuni complicate.

e) Toate personajele, chiar si blondele se pricep la calculatoare. Toti stiu mereu ce sa faca si cum sa evite lucrurile neplacute. Toti stiu mereu ce sa faca si cum sa evite lucrurile neplacute.

30. Cel mai bun mod de a obtine o partida de sex este sa pui niste jazz.

29. Orice calculator are super-programe grafice, care fac zoom pe fotografiile blurate, astfel incat poza sa devina foarte clara.

28. Calculatoarele nu ingheata si nu crapa, spre deosebire de lumea reala.

27. Cand cineva foloseste un computer, atunci el mereu va tasta foarte repede si niciodata nu va folosi bara de spatiu.

26. Intr-un film, oricine stie si poate sa stapaneasca orice vehicul. E chiar usor, pentru el…

Intra aici ca sa vezi prima parte, apoi da click aici pentru partea a doua si nu pierde, maine, ulima parte!