100 de lucruri invatate din filme (Ultima parte)

De: Dragos Tanase / 19.08.2011, 13:58
100 de lucruri invatate din filme (Ultima parte)
Gata, a sosit momentul sa punem punct acestui mini-serial cu lucruri invatate din filmele americane, insa nu inainte de a le citi si pe ultimele 25...

25. Rolul principal masculin se va indragosti mereu de rolul principal feminin si o va cuceri, pana la final, chiar daca e maritata. Iar cand e maritata, sotul acesteia va zice: „Ok, daca el te face fericit!”. Si nu il va bate niciodata pe noul pretendent al fetei…

24. O lampa sau o lumanare vor lumina mereu intreaga camera, iar noaptea lumina va fi albastra.

23. Baiatul rau va arunca mereu cu arma spre tine, ca semn ca a ramas fara gloante.

22. Nu conteaza cat de lent se misca fantomele, intotdeauna isi vor ajunge victimele din urma.

21. Oricand, un personaj aflat intr-o graba teribila se confrunta cu un alt personaj curios cu privire la situatia lui, primul spune: „Nu mai e timp pentru a explica” si apoi ii explica oricum.

20. O scena de urmarie, pe jos, prin oras, implica intotdeauna scena in care urmaritul este evitat la mustata de o masina, moment in care soferul scoate mana pe geam si urla suparat.

19. Partea de sus a unui cadou e impachetata astfel incat se desprinde imediat, atunci cand destinatarul desface cadoul, fara sa se chinuie deloc

18. Persoanele aflate intr-un bar sau la o masa la restaurant vor capata intotdeauna atentia chelnerului exact in momentul in care acestea doresc sa comande.

17. Personajele din filme vor gasi intotdeauna un loc de parcare chiar in fata cladirii in care vor merge, chiar si intr-un mare oras metropolitan, unde parcarea este practic imposibila.

16. Orice glonte tras are o forta suficienta pentru a arunca un om in toata firea zece metri inapoi.

15. Cand sunt singuri, toti strainii prefera sa vorbeasca in engleza unul cu altul.

14. Departamentele de Politie isi verifica intotdeauna ofiterii cu teste de personalitate, pentru a se asigura ca le vor fi atribuiti in mod deliberat parteneri total opusi.

13. Daca decizi sa dansezi in plina strada, multimea din jurul tau iti va analiza numaidecat pasii si va asculta muzica din capul tau.

12. Un detectiv poate rezolva un caz, numai cand a fost suspendat din functie.

11. Toate bombele sunt dotate cu un display electronic cu leduri de culoare rosie, astfel incat sa se stie exact in cat timp explodeaza…

10. Chiar si atunci cand conduci pe un drum perfect drept, este necesar sa se roteasca volanul puternic, de la stanga la dreapta, la fiecare cateva secunde.

9. Nu este necesar sa spui salut sau la revedere, la inceputul sau la finalul unei convorbiri telefonice. Si nici unul dintre prietenii tai nu trebuie sa bata la usa, cand vine in vizita. In plus, fiecare usa de la intrare poate fi deschisa din exterior, fara a fi nevoie de o cheie.

8. Pe monitoul unui computer nu vei gasi niciodata un cursor, in schimb mereu apare mesajul: „Introduceti parola acum”.

7. Daca cineva spune „Ma intorc imediat”, nu va fi asa!

6. Daca vedem un panou mare de sticla, nu va dura foarte mult timp pana cand cineva va fi aruncat prin el.

5. Daca locuiesc intr-o casa bantuita, femeile vor cerceta intotdeauna zgomotele cele mai ciudate auzite, purtand doar lenjeria intima. Este, de altfel, exact ceea ce s-a intamplat sa poarte si in momentul in care masina i s-a stricat.

4. Omul nu va schita nicio durere in timpul celei mai cumplite batai, dar va tresari atunci cand o femeie ii va curata ranile. Apoi, totul se va incheia cu o scena de sex.

3. Daca vei dori sa te dai drept un ofiter german, nu este necesar sa vorbesti limba germana. Un simplu accent german va fi suficient.

2. Ai sanse sa supravietuiesti oricarei batalii, in orice razboi, cu conditia sa nu arati nimanui fotografia iubitei tale de acasa.

1. Sistemul de ventilatie al oricarei cladiri poate fi ascunzisul perfect. Nimeni nu se va gandi vreodata sa te caute aici. Poti astfel sa explorezi cu usurinta orice colt al cladirii.

Sper ca ti-au placut si te-ai regasit in ele. Iar daca nu le-ai vazut si pe celelalte 75, da click pe episoadele pierdute:

100 de lucruri invatate din filme (Partea I)

100 de lucruri invatate din filme (Partea a II-a)

100 de lucruri invatate din filme (Partea a III-a)