100 de oameni s-au zbatut sa captureze cel mai mare crocodil (Video)

Apropo.ro / 06.09.2011, 11:09
100 de oameni s-au zbatut sa captureze cel mai mare crocodil (Video)
Un crocodil gigantic, de 1.075 de kilograme, a fost capturat de locuitorii orasului Bunawan din Filipine, pentru a fi mutat intr-o gradina zoologica.

Un crocodil de peste o tona va fi noua vedeta a unui parc tematic dintr-un orasel filipinez. Locuitorii orasului Bunawan din Filipine au reusit sa prinda reptila, dupa o vanatoare de 3 saptamani.

Exemplarul are peste 6 metri lungime si cantareste 1.075 de kilograme. Localnicii il considerau periculos si cred ca el ar fi mancat un pescar, care a fost dat disparut in luna iulie.

Dimensiunile uriase ale reptilei au socat pe toata lumea. A fost nevoie de efortul a 100 de oameni pentru a scoate crocodilul din capcana in care era prins.

Captura ar putea fi o oportunitate pentru locuitorii zonei, care se lupta cu saracia si care ar putea obtine castiguri bune din vizitarea noului parc zoologic, a carui vedeta va fi uriasul crocodil.

Poate ca cei care s-au zbatut sa imobilizeze fiara ar fi trebuit sa apeleze si la ajutorul Samanthei Young, o fetita care pare sa nu faca diferenta intre papusi si reptile. Naturaletea cu care Samantha Young poate imbratisa un crocodil viu este revoltatoare si totodata laudabila.