100% Larry King

Apropo.ro / 28.01.2002, 11:40
100% Larry King
In urma renegocierii contractului cu CNN, celebrul Larry King si-a adjudecat cate 14 milioane de dolari pentru fiecare din urmatorii 4 ani. La 68 de ani impliniti, varsta la care majoritatea oamenilor isi incaseaza pensia si isi plimba nepoteii prin parc, King a devenit cel mai

In urma renegocierii contractului cu CNN, celebrul Larry King si-a adjudecat cate 14 milioane de dolari pentru fiecare din urmatorii 4 ani. La 68 de ani impliniti, varsta la care majoritatea oamenilor isi incaseaza pensia si isi plimba nepoteii prin parc, King a devenit cel mai bine platit barbat din istoria televiziunii.

Cu toate acestea a fost intrecut de o femeie. Aceasta este Katie Couric si realizeaza la NBC un show matinal. Larry King live, unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din America, a beneficiat de participarea unor mari personalitati, de la Tom Cruise la Kofi Anan.

Pe langa salariul marit cu 100%, Larry va putea utiliza un avion privat si va participa la dezvoltarea unor noi formate de emisiuni pentru reteaua CNN.

SURSA : PROTV MAGAZIN

Tags: