100% Rap la București

Apropo.ro / 20.02.2006, 11:50
100% Rap la București
Ghetourile americane s-au mutat timp de cateva ore la București în Sala Polivalenta. Și asta pentru ca cei de la Wu-Tang Kila Beez au cantat (vorba vine!) timp de doua ore. Startul, de-a dreptul incendiar, a fost dat de cei de la Paraziții care au fost introduși

Ghetourile americane s-au mutat timp de cateva ore la București în Sala Polivalenta. Și asta pentru ca cei de la Wu-Tang Kila Beez au cantat (vorba vine!) timp de doua ore.

Startul, de-a dreptul incendiar, a fost dat de cei de la Paraziții care au fost introduși foarte bine de patru baieți care au frecat platanele timp de 15 minute, Dj Dox, Dj Undoo Dj Paul și Dj Fabio. Pentru o ora publicul care se adunase deja în numar foarte mare a cantat și a dansat alaturi de Cheloo, Ombaldon și Freaka cum rar vezi la un astfel de concert. Meritul a fost însa aproape în totalitate al celor trei rapperi care au comunicat în stil propriu cu toți fanii.

Trebuie sa menționam faptul ca minorilor le-a fost interzis sa se distreze alaturi de rapperi. Portarii au fost chiar agresivi cu cei care cumparasera bilete, dar nu împlinisera 18 ani. Motivul acestui comportament este lesne de închipuit, limbajul explicit, pe care baieții de la Paraziții îl folosesc mai mereu. Ei au recunoscut ca versurile lor nu sunt pentru urechi fine, definind una din melodiile de pe albumul lor din 1996, „Bagabonți”, drept o „scarboșenie de piesa” care „ne-a adus însa celebritatea”, a strigat Cheloo din mijlocul scenei. Dupa o ora în care publicul numeros s-a distrat alaturi de ei, Paraziții le-au facut loc pe scena celor de la Wu-Tang. Nu a durat mult iar publicul a reintrat în cea mai buna stare caci se auzeau niște scrach-uri tari și unul dintre membrii „Wu” a început sa fluture un steag negru cu litera „W” în centru.

Traseul „clanului” de cand a intrat în Romania a fost urmatorul: au fost preluați de catre organizatori pentru a-i aduce la București, din Vama Giurgiu. Și, chiar daca își anunțasera apariția într-un minivan (o dubița de 15 locuri) iar organizatorii rezervasera locul de parcare la hotelul din București special pentru acea marime, cantareții au aparut într-un autocar, plini de voie buna, creand panica în randul organizatorilor și a staff-ului de la hotel. Pe drum pana în București n-au facut decat sa cante și sa-i zapaceasca pe cei care încercau sa le faca un plan al orelor pe care le petreceau în Capitala. Pana la urma totul s-a rezolvat, iar cei 12 membrii ai clanului, cu tot cu echipa, au ajuns întregi la Sala Polivalenta foarte bine dispuși.

Citește totul despre Wu- Tang numai în

Tags: