1001case.ro are un nou ‘Â’lookÂ’Â’

Apropo.ro / 05.04.2006, 13:08
1001case.ro are un nou 'Â’lookÂ’Â’
Echipa 1001case.ro a facut curatenia de primavara, a renovat, redecorat, refinisat, asa cum sunt tendintele pietei, si a lansat versiunea nr.2 a site-ului www.1001case.ro. Cu un look "fresh and friendlyÂ’Â’, portalul 1001case include acum numeroase servicii utile vizitatorilor. O schimbare

Echipa 1001case.ro a facut curatenia de primavara, a renovat, redecorat, refinisat, asa cum sunt tendintele pietei, si a lansat versiunea nr.2 a site-ului www.1001case.ro.

Cu un look „fresh and friendlyÂ’Â’, portalul 1001case include acum numeroase servicii utile vizitatorilor. O schimbare importanta a fost facuta pe structura continutului, astfel incit informatiile despre produse sunt mai detaliate, de la descriere si caracteristici pina la schite si planuri, instructiuni de montaj si utilizare, documentatii tehnice suplimentare. Prin activarea alertelor, membrii 1001case.ro vor fi anuntati prin email de modificarile preturilor sau de aparitia noilor produse. Inscrierea ca membru in 1001case.ro este gratuita si permite si publicarea de anunturi.

Portalul reuneste produsele celor mai importanti furnizori de materiale de constructii, mobila, decoratiuni si aparatura pentru casa, alaturi de ofertele de servicii in domeniul dezvoltarilor imobiliare, arhitecturii, amenajarilor interioare sau utilitatilor domestice.

1001case.ro este conceput special pentru cei care doresc sa achizitioneze tot felul de produse pentru casa lor si vor sa faca cea mai buna alegere. Produsele pot fi comparate in functie de pret, caracteristici. Comenzile se trimit prin site direct la producator.

Portalul 1001case a atins un nou record in luna martie avind 3.200 vizitatori unici pe zi! 44,75% dintre vizitatori si-au exprimat intentia de cumparare imediata iar alti 26,14% si-au exprimat intentia de cumparare in lunile imediat urmatoare, conform statisticilor operate de serverele proprii.

Site-ul a fost lansat in martie 2005. De atunci, in fiecare luna numarul utilizatorilor a crescut semnificativ, ajungind in prezent la peste 75.000 de vizitatori unici/ luna, potrivit statisticilor Trafic.ro. Site-ul include in prezent aproape 4.000 de oferte de la peste 1.100 de furnizori.