11 ani Acasă – Momente 1 şi 1!

Apropo.ro / 02.02.2009, 01:31
11 ani Acasă - Momente 1 şi 1!
Pe 2 februarie, Acasă împlineşte 11 ani şi va sărbători ca în poveşti alături de telespectatorii săi, cărora le-a pregătit un program special, cu momente unul şi unul!

La “Poveştiri adevărate”, telespectatorii vor avea ocazia să afle cum se scriu poveştile Acasă.

Pentru că este o ediţie cu totul specială, Ioana Maria Moldovan, Cabral şi Mircea Solcanu îi vor avea invitaţi în studioul ”Poveştirilor” pe Adela Popescu, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Lucian Viziru, Denis Ştefan, Nicoleta Luciu şi Iura Luncaşu, care vor vorbi telespectatorilor despre ce a însemnat pentru ei să facă parte din proiectul ambiţios numit “Telenovela românească”, ce poveşti se ascund în spatele acestor succese şi cum li s-a schimbat viaţa tuturor de cînd au intrat în familia Acasă.

Se întorc ”Îngeraşii”

Serialul “Îngeraşii” revine din 2 februarie, în fiecare luni şi marţi de la 19.30, cu multe năzbîtii care vor aduce din nou zîmbetul pe buzele telespectatorilor. “Sînt încîntată că revenim pe micul ecran chiar în ziua în care Acasă împlineşte 11 ani. Am fost în vacanţă, ne-am relaxat cu toţii şi acum ne întoarcem cu forţe proaspete şi cu chef de muncă.

Cei trei micuţi îngeraşi sînt puşi pe şotii şi fac năzdrăvănii non-stop, iar Lia şi Tudor mai au multe să-şi spună. Urmează un nou sezon plin de răsturnări de situaţie, episoade 1şi1, pe care cei de acasă nu trebuie să le rateze”, mărturiseşte Adela Popescu.

De 2 x ”Regina”

Telenovela “Regina” a impresionat tele­spec­tatorii încă de la lansare prin actori 1şi1, regizori 1şi1 şi decoruri 1şi1, iar publicul se îndrăgosteşte pe zi ce trece tot mai mult de povestea Reginei. De aceea, pe 2 februarie, de la ora 20.30, cadoul postului Acasă pen­tru telespectatorii săi constă în două epi­soa­de ale telenovelei “Regina”, în loc de unul singur.

Adică de două ori mai multă pasiune, de două ori mai multe momente de umor cu State (Gheorghe Visu) şi Flacăra (Carmen Tănase), de două ori mai multe declaraţii de iubire între Regina (Diana Dumitrescu) şi Cosmin (Bogdan Albulescu).

Carnavalul anului

Tot pe 2 februarie, vedetele Acasă se vor aduna la cel mai tare carna­val al anului, unde vor sărbători atît cei din faţa cît şi din spatele camerelor 11 ani de poveste. Evenimentul este organizat de L!VE, di­vi­zia de evenimente a MediaPro Pictures. Seara, de la ora 23.30, Acasă va prezenta o ediţie specială a emisiunii “Poveştiri de noapte”, în cadrul căreia Cabral şi Mircea Solcanu vor transmite în direct din Buf­tea şi vor spune “La mulţi ani, Acasă!”.

Iar cele mai reuşite costume vor fi premiate în cadrul concursului “Regele şi regina carnavalului”, mo­ment pe care, de asemenea, telespectatorii îl pot urmări în direct la “Po­veştiri de noapte”. Ceea ce nu se va vedea pe mi­cul ecran de Acasă se va vedea în exclusivitate pe www.acasatv.ro între 22.00 şi 23.00, cînd vor fi surprinse cele mai importante momente ale petrecerii.