11 lucruri amuzante despre pisici

De: Mihaela Enache / 16.12.2013, 11:30
11 lucruri amuzante despre pisici
Multor oameni le place să aibă pisici ca animale de companie. Însă acest lucru te poate face să te confrunți cu unele momente și situații interesante și amuzante.

1. Pisicile pot scoate diferite sunete, care pot uimi pe oricine. Diferite rase de pisici pot scoate până la 100 de sunete vocale diferite, nu-i așa că-i interesant? Pisicile își pot schimba, de asemenea, vocea, spre deosebire de câini.

2. Pisicile, atunci când sunt fericite, își strâng ochii complet. Acest lucru este gestul lor pentru a-și arăta fericirea și, ce-i drept, arată destul de amuzant.

3. Pune apă pe o pisică și vezi cum reacționează. Pisicile urăsc apa, deoarece blana lor nu este rezistentă la apă. Ele urăsc când cineva toarnă apă pe blana lor și încep să mărăie.

4. O pisică sare de până la cinci ori propria înălțime. Pisicile au în mod normal tendința de a sări atunci când sunt fericite.

5. O pisică de sex feminin este numită în mod normal „regina”. Poate pentru că pisicie de sex feminin au tendința de a se comporta într-un mod similar.

6. Urina de pisică strălucește sub lumină neagră.

7. Pisicile de multe ori sforăie sau se tăvălesc pe jos. Fac asta atunci când vor să-și exprime încrederea. Da, această mișcare amuzantă indică faptul că o pisică e de încredere.

8. Altor animale le poate trebui ceva timp să devină alerte atunci când dorm. Nu e și cazul pisicilor. Acestea, atunci când aud un sunet, devin alerte într-o secundă. Când se trezesc, fac o față amuzantă.

9. Pisicile sunt agita prin natură, acest lucru fiind reflectat în obiceiurile lor alimentare. Pisicile preferă întotdeauna hrana la temperatura camerei. Nu le plac alimentele prea calde sau prea reci. Și eu au firi temperamentale.

10. Nasul unei pisici are un model unic, acesta este ca amprenta umană. Cu toate astea, un lucru amuzant este că o pisică nu poate vedea dincolo de nasul ei, ceea ce de multe ori duce la acțiuni amuzante.

11. Pisicile reacționează la culori diferite, în funcție de starea de spirit. În general, nu reacționează la verde și roșu în același fel cum o fac la alte culori.