11 vedete și pozele lor jenante din adolescență

De: Marian Andrei / 21.05.2013, 15:00
În orice parte a globului, cariera unei vedete se bazează foarte mult pe imagine. Aceasta este construită în cel mai mic amănunt de către consilieri, care îi dictează până la cel mai mic amănunt cum să se comporte, ce să manănce, ce haine să poarte, și așa mai departe.

Cu toate acestea, persoanele respective au „trăit” și înainte de a deveni staruri, având o viață, de cele mai multe ori, normală, în total contrast cu cea pe care o afișează acum ca vedete.

Iată, în cele ce urmează, un set de fotografii de absolvire pe care, dacă nu vedetele însele, atunci măcar consilierii lor ar fi dorit ca publicul să nu le vadă niciodată, din cauza diferențelor formidabile de imagine între cum arătau atunci și cum arată acum.

1 Avril Lavigne

Ar fi crezut cineva, văzând poza de la absolvire, că tânăra ochelaristă zâmbitoare va ajunge una dintre cele mai de succes artiste pe plan mondial? În orice caz, imaginea de fată cuminte de atunci este total opusă celei promovate în timpul concertelor punk rock, unde Avril poartă brățări cu ținte și un machiaj „apăsat”.

2. Gene Simmons

Pe vremea cănd a absolvit liceul, tânărul Chaim Witz era un evreu foarte îngrijit, îmbrăcat la 4 ace, în total contrast cu aspectul de pe scenă al basistului celor de la Kiss.

3. Eminem

Copilul sărac, părăsit de tată și care nu stătea mai mult de trei luni într-o școală pentru că se muta tot timpul, a devenit adultul încă rebel, dar care a vândut 100 de milioane de discuri, a fost nominalizat pe poziția 83 în Top 100 Artiști ai tuturor timpurilor și este numit Cel mai mare rapper în viață. Ați fi intuit viitorul lui doar uitându-vă la poza din stânga?

4. Tina Turner

Pe lângă faptul că era neatractivă, Annie Mae Bullock, fosta viitoare „Regină a rock-ului” părea și destul de demodată, astfel că nimeni nu ar fi putut prezice cariera de succes pe care a avut-o. Să mai spunem că este cea mai în vârstă persoană care a apărut pe coperta Vogue, la 73 de ani?

5. Steven Tyler

Sobrietatea din poza de la absolvire pare nefirească la cel care a fost supranumit ulterior „Demonul țipetelor”. Având în spate o viață petrecută pe scenă, liderul trupei Aerosmith probabil că nu își va nega tinerețea.

6. Marilyn Manson

Privind fotografia tânărului Brian Warner, este greu de crezut că cineva ar fi putut prezice impresionanta sa carieră: actor, pictor, artist multimedia și nu în ultimul rând, un rocker controversat mai ales datorită prestației și imaginii promovate pe scenă. 

7. Madonna

La absolvirea liceului arăta ca orice tânără pregătită să devină croitoreasă sau recepționeră. Numai că ambiția și talentul de care a dat dovadă au transformat-o în vedetă!

8. Jim Morrison

Există ceva în fotografia din stânga care să indice altceva decât ambiția de a continua studiile și de a deveni, probabil, un directoraș de firmă? Ei bine, aspectul exterior poate induce în eroare, așa cum s-a întâmplat și în cazul regretatului Jim Morrison, considerat atât de critici cât și de fani drept cel mai reprezentativ și charismatic frontman al muzicii rock 

9. Prince

Prince este singura excepție în acest șir de fotografii, în sensul că în tinerețe arăta mai rău, mai dur și mai „cool” decât acum, în plină glorie.

10. Lil Jon

Fotografiile din tinerețe ale rapperului Lil Jon sunt din categoria „fără cuvinte”!