12 ore de filmări pentru genericul de început al telenovelei „Îngeri pieduţi”

De: Nicoleta Nicolae / 07.08.2013, 08:00
12 ore de filmări pentru genericul de început al telenovelei „Îngeri pieduţi”
Luni, 5 august, va fi lansat în premieră pe www.cancan.ro şi la “Poveştiri de noapte” genericul de început al noii telenovele româneşti “Îngeri pierduţi”, care va fi difuzată din această toamnă, ACASĂ.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:7443:”

Piesa de pe genericul noii producţii MediaPro Picturespentru ACASA aparţine trupei Vunkşi se numeşte Nopţile trec (doar visele rămân)”. Ne bucurăm foarte mult că piesa noastră va fi pe genericul noii producţii ACASĂ TV. Cântecul este pentru cei care au puterea să vadă şi să creadă în ziua de mâine, care nu renunţă la visele lor, chiar şi atunci când totul pare un coşmar. Fiecare dintre noi aşteptăm şi căutam oamenii potriviţi care să ne ajute să trecem mai uşor peste nopţile grele şi care să ne susţină să ne împlinim mai repede şi mai frumos visele„, spune Cornel Ilie de la Vunk. Genericul de început al telenovelei „Îngeri pierduţi” îi va introduce pe telespectatori într-un vis, în care personajele din poveste sunt văzute din ochii micuţului Luca (Timur Vultureanu), care se află în căutarea mamei sale, Cristina (Diana Dumitrescu). Pentru realizarea genericului, echipa de la „Îngeri pierduţi” a filmat 12 ore într-un platou special amenajat în Studiourile MediaPro din Buftea.

Aproape 12 ore au durat filmările. Am încercat să avem o cromatică cât mai simplă, pentru ca impactul vizual să fie unitar. Scenografele noastre, Oana Radu şi Luminiţa Mustaţă, au conceput decorul în câteva nuanţe, iar Radu Mada a ales vestimentaţia personajelor în aceeaşi direcţie. Am încercat să redăm un vis în care familia şi viaţa însăşi sunt văzute din prisma unui copil, a lui Luca„, spune Ducu Ion, producătorul telenovelei „Îngeri pierduţi”.

Au fost mai multe idei pe care le-am pus cap la cap, din care a rezultat visul copilului din telenovela. Luca trece prin mai multe stări: dramă, emoţie, fericire… pentru ca în cele din urmă să-şi găsească mama în vis”, spune Larry Maronese, regizor al telenovelei „Îngeri pierduţi”.

Ne-am gândit că, fiind vorba de un copil, el ar putea să viseze cum îşi doreşte să o găsească pe mama lui, pentru că îi este dor de ea. Ca într-un coşmar, Luca se învârte în holul unui hotel şi deschide uşi în căutarea mamei lui”, spune Bogdan Dumitrescu, unul dintre regizorii producţiei „Îngeri pierduţi”.

Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei Îngeri pierduţi” este fascinată de rezultatul muncii întregii echipe:„Regizorii au lucrat foarte mult la generic, iar rezultatul este extraordinar. Melodia trupei Vunk este o piesă de suflet… Îmi amintesc că mama lui Timur, băiatul care îl interpretează Luca, a fost atât de impresionată la una dintre duble, încât a început să plângă„, spune Diana.


„;}}