14 copii dedică numărul lor de arte marţiale de la “Next Star” colegului dispărut

De: Cătălina Matei / 21.02.2017, 12:29
14 copii dedică numărul lor de arte marţiale de la “Next Star” colegului dispărut
Joi, 23 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, 14 copii vor dedica demonstraţia lor de arte marţiale pe care au pregătit-o pentru “Next Star” colegului lor, Andi, plecat prea repede din această lume.

Am hotărât ca acest număr să fie dedicat lui Andi. Demonstraţia noastră începe cu două mesaje şi reprezintă ceea ce noi am învăţat de la Andi, de la moartea lui, anume: “Preţuieşte viaţa!şi Alege să fii fericit!”, spune instructorul trupei Akikai, înainte ca cei 14 copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani să urce pe scena de la “Next Star”. “El şi-ar fi dorit foarte mult să continue mişcarea pe care o facem la club, a fost la noi la antrenamente dar, din cauza unei boli necruţătoare, nu mai este printre noi”, adaugă acesta.

Andi îşi dorea să participe la campionate, la evenimente şi emisiuni de televiziune. Eu cred că Andi ne încurajează şi ne ţine pumnii pentru “Next Star””, spune unul dintre colegii copilului dispărut.

Cum vor aprecia juraţii Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL demonstraţia de arte marţiale pregătită de copiii din Tecuci, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “Next star” prezentată de Dan Negru.