14 copii nevăzători îi emoţionează până la lacrimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa

De: Cătălina Matei / 17.11.2016, 11:14
14 copii nevăzători îi emoţionează până la lacrimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa
Joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, pe scena de la „Next Star” vin să cânte “Veveriţele năzdrăvane” - 14 copii nevăzători, cu vârsta între 11 şi 14 ani, din Bucureşti, iar momentul lor îi va emoţiona până la lacrimi pe juraţi.

“Copiii aceştia vor să fie trataţi ca nişte oameni normali, nu au venit să ceară milă, ci să vă impărtăşească bucuria lor de a cânta”, spune prezentatorul show-ului, Dan Negru.  

Fiecare copil cântă la mai multe instrumente, iar unii dintre ei au un auz absolut. Cu toate astea, copiii nu reuşesc să-şi găsească un profesor de muzică, cei mai mulţi dintre dascăli refuzând să-i antreneze atunci când aud că este vorba despre nişte nevăzători. Printre copiii care vor urca joi, pe scena de la “Next Star”, se află Alin, un puşti care a impresionat juraţii în sezonul trecut cu faptul că face escaladă de performanţă, Flaviu, un băiat care le va arăta tuturor cât de bine merge pe monociclu (vehicul cu o singură roată, folosit de acrobaţi în circuri), după ce a învăţat singur să facă asta, şi Andra, o fată care recunoaşte notele muzicale din orice zgomot.

Ce cadou vor primi aceşti copii din partea echipei “Next Star” şi cu ce melodie îi vor emoţiona ei pe juraţii Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a talent-show-ului prezentat de Dan Negru.