14 octombrie, Ziua Steve Jobs

Apropo.ro / 07.10.2011, 13:39
14 octombrie, Ziua Steve Jobs
Cofondatorul companiei Apple, Steve Jobs, a murit miercuri, 5 octombrie 2011, fiind bolnav de cancer pancreatic. La initiativa fanilor, ziua de 14 octombrie va fi dedicata geniul erei digitale.

Au trecut 24 de ore de cand Steve Jobs a murit, un vizionar care a avut curajul sa simplifice tehnologia, astfel incat sa poata fi accesata de oricine.

De la politicieni, la adolescenti inarmati cu iPad-uri si alte gadgeturi Apple, milioane de pamanteni de pe toate continentele isi iau adio de la geniul erei digitale.

Lumea mai are oameni talentati, dar pur si simplu nu va mai fi la fel fara Steve Jobs, spun cu tristete cei care au lasat o floare in fata filialelor Apple.

Steve Jobs a murit

Cu siguranta, asiaticii, mari consumatori de tehnologie, ii vor simti acut lipsa.

In Australia, insasi sefa Guvernului a transmis condoleante familiei si apropiatilor lui Jobs.

Omagiile au curs si pe bloguri si retele de socializare. Obama, fondatorii Microsoft, Google si Facebook, dar si milioane de oameni obisnuiti i-au multumit lui Steve Jobs pentru ca le-a imbogatit viata. Cei din Orientul Mijlociu i-au multumit si pentru ca i-a adus mai aproape de libertate.

La initiativa fanilor Apple, 14 octombrie va fi declarata „ziua Steve Jobs”. Toti sunt invitati sa poarte blugi si helanca, „uniforma” pe care Steve Jobs a purtat-o mereu.