14 vedete care ne-au păcălit că s-au dezbrăcat în filme

Apropo.ro / 28.07.2013, 12:00
Și ultima bucurie că i-ai văzut goi pe Mila Kunis, Jessica Alba sau Kevin Costner s-a năruit! Doar au împrumutat goliciunea de la dubluri...

Starurile apelează deseori la dubluri pentru a juca în locul lor anumite scene care nu sunt foarte pe placul lor, precum o scenă nud, de sex, o cascadorie, etc. Iată ce vedete „ne-au mințit” că s-au dezbrăcat în filme:

Isla Fisher în „Wedding Crashers”. Nu a fost de acord să-și expună sânii în fașa camerelor de filmat.

isla

Yvonne Strahovski în „Dexter” a folosit o dublură blondă, ca ea, pentru scena nud din film. Fanilor nu le-a venit să creadă când au aflat.

Lindsay Lohan în „Machete” a refuzat să se dezbrace, deși nimeni nu o prea cunoaște drept o fată pudică. Doar a pozat și în Playboy.

Jessica Alba tot în „Machete” s-a dezbrăcat dar nu s-a dezbrăcat. Echipa de producție a folosit tehnologia digitală pentru a-i îndepărta hainuțele actriței. Jessica nu agreează goliciunea în public, dar Photoshop-ul da.

alba

Freida Pinto în „Immortals” a folosit o altă actriță mai puțin cunoscută pentru că nu s-a înpăcat cu ideea de a se arăta lumii întregi goală. Vrea să pastreze ceva și pentru ea.

Kevin Costner în „Robin Hood: Prince of Thieves” nu s-a dezbrăcat. Producătorii și-au permis mai degrabă să angajeze o dublură decât să îi dea actorului un onorariu mai mare. Credeam că bărbații sunt ceva mai curajoși!

Keira Knightley în „Domino” ne-a păcălit! Nu se pricepe la dansurile erotice în poala nimănui, fie și pe bani mulți. Dublura însă știe meserie.

Natalie Portman în „Your Highness” a folosit o dublură în scena în care ne arată fundulețul prin chiloțeii tanga. Și câți bărbați nu tresăriseră la scena respectivă…

natalie

Vera Farmiga în „Up in the Air” nu a făcut sex cu George Clooney. A născut înaintea filmărilor cu scenele intime, așa că nu era tocmai potrivită. Și iar a fost nevoit Clooney să mângâie o altă străină…

Olivia Wilde în „The Change-Up” nu și-a arătat sânii în toată spelndoarea lor. Nu a folosit nici o altă actriță, ci din nou a fost folosit calculatorul.

Meryl Streep în „Death Becomes Her” s-a folosit de dublură. Nu-și permite să interpreteze chiar orice.

Angelina Jolie în „Wanted” a folosit o dublură. Nu a putut afce scene nud filmate, căci ea este adepta live-ului. Vă amintiți de scenele din interviuri, etc, în care se săruta de mama focului cu Billy Bob Thorton sau apărea mai golașă și nu o interesa…acum treaba s-a cam schimbat. Să nu o vadă cei mici.

Jolie

 

Willem Dafoe în „Antichrist” a folosit o dublură la scenele nud pentru că i s-a părut mai amuzant. Serios?

Mila Kunis în „Friends with Benefits” nu a fost văzută goală de Timberlake. Nici de noi.