1400 de certificate online, semnate pe Apropo.ro!

De: Manuela Stoicescu / 13.02.2008, 18:50
1400 de certificate online, semnate pe Apropo.ro!
Pana acum, o multime de indragostiti hotarati si gata sa faca pasul cel mare, chiar daca doar virtual, s-au pus pe treaba.

Intre Valentine’s Day si Dragobete, Apropo.ro da startul celor mai inedite casatorii de proba ce pot fi folosite ca dovada de iubire: casatorii online cu certificat de casatorie, martori, album de nunta, invitati si premii.

Pana acum, o multime de indragostiti hotarati si gata sa faca pasul cel mare, chiar daca doar virtual, s-au pus pe treaba. Mai exact, s-au semnat si parafat 1398 de certificate si s-au umplut pana la refuz 772 de albume. Miresele s-au pus pe treaba si, cu sau fara un organizator de nunti priceput, au trimis in lung si-n lat 39160 de invitatii.

Suntem siguri ca erati curiosi daca nunta voastra a ajuns in top. Nu va putem dezvalui mirii cu pricina, insa va spunem ca cea mai fastuoasa nunta cibernetica are peste 550 de invitati, mai multi decat a avut nunta lui Tom Cruise cu Katie Holmes! Urmatoarele doua nunti o ajung repejor repejor din urma, cu peste 450 de invitati. Gasirea unei locatii care sa gazduiasca atata puhoi de lume si pregatirea mesei nu trebuie sa va mai ingrijoreze, noroc cu Internetul!

Nu va descurajati daca n-ati reusit sa adunati inca suficienti invitati pentru o nunta ca-n povesti! Mai aveti inca timp iar invitatiile se trimit cat ai clipi! Profitati de orice moment si mijloc pentru a va convinge prietenii sa asiste la casatorie!

Cat despre darul de nunta, fiti linistiti si iubiti-va in pace! Acesta consta intr-un weekend de miere la Paris pentru doua persoane, oferit de Apropo.ro si Vel Travel utilizatorului care are, la nunta, cel mai mare numar de invitati confirmati.

Utilizatorii de internet care acceseaza casatoriionline.apropo.ro intre 14 si 24 februarie se vor putea casatori de proba in doar cinci minute, urmand trei pasi simpli, care vor face casatoria lor virtuala cat mai apropiata de una reala: certificatul de casatorie, albumul de nunta si trimiterea invitatiilor.

Premiera pe internetul romanesc, casatoriile online de pe Apropo.ro ofera libertate maxima. Pot alege sa se casatoreasca atat cei care doresc sa ii faca o surpriza deosebita sufletului pereche declarandu-i iubirea in fata prietenilor invitati, cat si cei care sunt deja casatoriti si vor sa repete experienta casatorindu-se simbolic cu aceeasi persoana. Cei care doresc o repetitie pentru evenimentul real sau cei care doresc sa se casatoreasca de proba cu o vedeta pot apela la o casatorie virtuala. Singura conditie este sa aiba o fotografie a mirelui sau a miresei.

Portalul www.apropo.ro este un proiect relansat de MediaPro Interactiv in decembrie 2007 si ofera utilizatorilor facilitati unice pe internetul romanesc: free SMS (serviciu de transmitere gratuita a SMS-urilor), singurul serviciu romanesc de email care permite un spatiu de stocare de 2 GB si felicitari interactive cu cel mai mare nivel de personalizare.