15 ani de Yahoo: evolutia homepage-ului Yahoo

De: Marian Andrei / 22.07.2009, 17:00
Primul motor de cautare performant, Yahoo, a facut public noul sau homepage.

Evolutia este definita ca "un proces de formare sau de crestere, dezvoltare". Pentru a avea succes in industria dot com, trebuie sa inveti sa te adaptezi si sa evoluezi. Site-urile Web trebuie sa fie in permanenta la curent cu cele mai recente tendinte, in caz contrar riscand sa-si piarda vizitatorii si, implicit, veniturile. Yahoo! este unul dintre cele mai bune exemple in ceea ce priveste evolutia unui site.

Yahoo! este un portal si motor de cautare, considerat a fi fost primul motor de cautare performant. In prezent, ofera unele dintre cele mai populare servicii online, toate bazate pe un cont unic: un serviciu de e-mail (Yahoo! Mail), avand spatiu de stocare nelimitat, un program de conversatie pe internet (Yahoo! Messenger), stiri (Yahoo! News), calatorii (Yahoo! Travel) si multe altele.

De-a lungul timpului, "fata" portalului a suferit numeroase modificari pentru a reflecta mai bine "moda" in domeniu, a servi mai bine cerintele clientilor si, de ce nu, pentru a impune noi tendinte.

Iata o galerie cu imagini care arata evolutia homepage-ului Yahoo, de la infiintare (1994) si pana la ultima schimbare.

1996 2009

 

Â