15 dintre cele mai mari temeri ale femeilor

De: Gabriela Voicu / 30.10.2013, 17:30
15 dintre cele mai mari temeri ale femeilor
Temerea de a vorbi în public este pentru femei chiar mai înspăimântătoare decât moartea, frica de șerpi, păianjeni sau înălțimi, relevă un nou studiu britanic.

Temerea de a vorbi în public este pentru femei chiar mai înspăimântătoare decât decesul, frica de șerpi, păianjeni sau înălțimi, relevă un nou studiu britanic, potrivit Daily Mail.

Oamenii de știință au intervievat 2.000 de femei britanice cu dorința de a afla care sunt cele mai mari temeri ale lor. Principalele lor temeri sunt pierderea membrilor familiei, frica de a fi îngropat de viu, precum și temerea de a vorbi în fața unui grup de oameni.

Studiul a arătat că majoritatea femeilor chestionate se tem să fie puse în situații jenante, mai ales când acestea sunt nevoite să apară în fața unui auditoriu. De asemenea, respondentele s-au declarat mult mai temătoare de momentele în care sunt bolnave sau în care își pierd locul de muncă, decât dacă ar fi puse în situația de a fi singura persoană supraviețuitoare pe pământ.

De asemenea, aproape 43 % dintre femei au declarat că i-ar cere partenerului să prindă un păianjen decât să facă ele acest lucru.

Principalele 15 temeri ale femeilor sunt: pierderea rudelor, a fi îngropat de viu, vorbitul în public, moartea, focul, șerpii, înalțimile, păianjenii, accidentarea mașinii, umilirea în public, pierderea fotografiilor, pierderea unui dinte, expunerea fără haine, îmbătrânirea, sărăcia.