15 vedete care și-au pierdut virginitatea înainte de 15 ani

Apropo.ro / 12.02.2015, 09:00
Britney Spears, Kim Kardashian sau Sean Connery sunt doar câteva nume din galeria celor care și-au început viața sexuală înainte de vârsta de 15 ani.

Acum nu le mai este teamă să povestească despre prima noapte de dragoste sau sex, deși o lume întreagă pătrunde în intimitatea lor așa.

Cu sau fără perdea, numeroase vedete internaționale au recunoscut că și-au pierdut virginitatea înainte de 17 – 18 ani….pentru că așa au simțit atunci.

Iată despre cine este vorba:

Jaime Pressly: la 14 ani

Jaime Pressly

Jaime a făcut pentru prima dată sex la 14 ani, cu iubitul ei de pe atunci, care îi era și coleg de școală. Într-un interviu acordat lui Howard Stern, Jaime s-a confesat că nu a fost o experiență prea plăcută deoarece ea era „prea strâmtă”, iar el nu a terminat niciodată.

Gillian Anderson: la 13 ani

Gillian Anderson

Actrița din „Dosarele X” a declarat că și-a pierdut virginitatea cu un tip căruia îi plăcea punkul, și care mai târziu a devenit neo-nazist. Nici acum nu își amintește cu plăcere de el și experiența lor comună.

Benicio del Toro: la 13 ani

Benicio del Toro

Benicio a declarat pentru Playboy, că pe la 3-4 ani se simțea pregătit deja să cunoască fete…. pentru că avea anumite gânduri cu ele. A așteptat totuși până pe la 13 ani când a întâlnit o tipă mai în vârstă care l-a fericit. Își amintește că a fost…. bine!

Josh Brolin: la 11 ani

Josh Brolin

Actorul Josh Brolin din „Gangster Squad” își amintește de zilele nebune din copilărie, și cum la 11 ani și-a pierdut virginitatea cu o copilă pe nume Greta.

Johnny Depp: la 13 ani

Johnny Depp

În lunga și nebuna sa copilărie, Depp a avut parte de multe iubite. Dintre toate, prima care l-a iubit a făcut-o pe când el avea 13 ani. Actorul își amintește că până la 14 ani știa ce sunt drogurile pentru că le și încercase, plus alte „năzdrăvănii”.

Tommy Lee: la 13 ani

Tommy Lee

Știind ce viață are componentul The Motley Crue am tinde să spunem că a devenit „bărbat” cam târziu, sau poate tocmai asta i-a deschis un apetit atât de…. mare. S-a întâmplat cu cea mai bună prietenă a surorii sale, în garajul lor. Desigur, ea nu a ținut nimic secret și așa a aflat toată familia.

Kim Kardashian: la 14 ani

Kim Kardashian

Kim s-a confesat lui Oprah Winfrey că a făcut sex pentru prima dată la vârsta de 14 ani, după ce a vorbit cu mama sa despre sex și sarcină. Partenerul ei a fost TJ Jackson, nepotul lui Michael Jackson, care îi era iubit de ceva vreme, la liceu.

Dave Navarro: la 13 ani

Dave Navarro

Dave Navarro, chitaristul trupei Jane’s Addiction, povestește amuzat de prima lui experiență: „Am ajuns la ea în jur de ora 3, iar la 3.04 eram deja în drum spre casa mea. M-am simțit ca un rege”.

Britney Spears: la 14 ani

Britney Spears

Mulți au spus că primul iubit al ei a fost Justin Timberlake, care i-a fost coleg în Mickey Mouse Club. Nu a fost așa, iar cea care a vorbit despre pierderea virginității lui Britney a fost mama ei, care a ținut să spele anumite rufe în public, vorbind despre fiica ei, în mod nepotrivit.

Britney și-a pierdut virginitatea cu un fotbalist de la echipa liceului”, a precizat mama lui Spears.

Kate Moss: la 14 ani

Kate Moss

Într-o biografie despre viața modelului Kate Moss de spune că a avut primul iubit la 14 ani. Se întâmpla într-o vacanță cu părinții în Bahamas. Deși nu a fost încântată de dezvăluirea autorului, Moss nu a dat pe nimeni în judecată pentru aceste scrieri.

Angelina Jolie: la 14 ani

Angelina Jolie

Angelina Jolie a avut parte de o viață intensă încă din copilărie. La 14 ani făcea sex pentru prima dată. Actrița mărturisește că atunci când a dorit să îl simtă mai aproape de ea, l-a tăiat cu cuțitul, iar el a făcut la fel. Nimeni nu s-a supărat. Știm că și pe Brad Pitt a vrut să îl împuște….la un moment dat.

Sean Connery: la 8 ani

Sean Connery

Sean este cel mai tare și poate fi pus în fruntea clasamentului cu cei mai precoci copii. Sex-simbolul de acum a fost curios cum stă treaba cu sexul de mic copil. În cartea „Where Do Nudists Keep Their Hankies”, despre Sean se scrie că la 8 ani știa ce este acela un act sexual. Sau măcar aproape. Nici nu-și amintește cu cine a fost….pentru că a fost demult….

P.Diddy: la 13 ani

P.Diddy

P.Diddy recunoaște că a încercat și mai devreme de 13 ani să se culce cu o femeie, dar nu prea a reușit. Pe atunci el avea 7 ani. A existat o tipă de 10 ani în viața lui, dar totul s-a terminat brusc, la fel cum începuse. O încercare ratată, care nu s-a mai repetat și la 13 ani. Nu îi este rușine să recunoască că îi place sexul și tot ce este legat de el.

Matthew Fox: la 12 ani

Matthew Fox

Starul din serialul „Lost” a fost dezvirginat la 12 ani, de o tipă cu doi ani mai mare decât el. „Am făcut-o direct pe pământ, lângă un râu”, spune Fox.

Anthony Kiedis – solistul RHCP: la 12 ani

Anthony Keidis

Anthony a avut o relație specială cu tatăl său. Atât de specială încât a fost dezvirginat de iubita tatălui său de atunci.

„Eram nervos, dar Kimberly a știu ce să facă în fiecare moment”, își amintește Keidis de la RHCP.