15 vedete costumate de Halloween!

Apropo.ro / 31.10.2012, 12:30
Iată ce costume excentrice au ales vedetele de peste Ocean, de-a lungul timpului, în noaptea de Halloween.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii.

Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază: de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie.

Costume

Costumele de Halloween sunt tradițional modelate după figurile supranaturale, monștri, schelete, fantome, vrăjitoare și diavoli, dar de-a lungul timpului, printre costumele folosite au apărut și cele ale unor personaje fictive, celebrități.

Primele costume de Halloween produse în masă au apărut în magazinele americane în anii 1930 când obiceiul de trick-or-treating devenea popular acolo.

În ziua de 31 octombrie sau în preajma ei, adesea în vinerea și sâmbăta dinainte de Halloween, se țin adesea petreceri cu costume.

De-alungul vremii, celebritățile au ales costume care de care mai trăznite pentru Halloween:

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt s-a costumat într-o chelneriță sexy și si-a luat și berea cu ea

Fergie

Fergie a găsit costumația perfectă de Halloween: s-a transformat în Lindsay Lohan! Solista trupei Black Eyed Peas și-a pus o perucă blondă și a imitat-o pe controversata Lindsay.

Ice-T și soția sa, Nicole „Coco Marie”

Cel mai controversat cuplu al Halloween-ului 2011 a fost reprezentat de rapperul Ice-T și soția sa, Nicole „Coco Marie” Austin. În timp ce cântărețul a încercat să intre în pielea protagonistului din legendarul film „Tăcerea mieilor”, partenera sa a șocat cu un costum foarte sumar și îndrăzneț, de diavoliță cu forme voluptoase.

Kate Beckinsale și Len Wiseman

Kate Beckinsale a devenit soția lui Frankenstein pentru Len Wiseman de Halloween 2010.

Kim Kardashian

Costumată în Scufița Roșie, Kim Kardashian a venit la petrecerea de Halloween însoțită de lupul cel rău

Amanda Seyfried

Actrița Amanda Seyfried își iubește atât de mult cățelușul încât l-a folosit ca sursă de inspirație pentru costumația de Halloween

Jessica Simpson alături de soțul ei, starul NBA Eric Johnson

Jessica Simpson a ales să se costumeze într-o mumie

Miranda Kerr

În anul 2011, Miranda Kerr și-a expus corpul perfect la petrecerea de Halloween organizată chiar de ea. Îmbrăcată într-o costumație sexy de maestru de ceremonii, Miranda a fost o adevarată apariție.

Mariah Carey

Mariah Carey și soțul ei, Nick Canon au petrecut Halloweenul costumați în îngerași. Cei doi și-au asortat ținutele de un alb imaculat dotate cu aripi de înger.

Paris Hilton

Paris Hilton nu sta bine la capitolul styling, lucru dovedit de opțiunea ei în ceea ce privește costumația de Halloween

Rihanna

Rihanna ne-a obișnuit cu aparițiile ei excentrice. De această dată artista și-a făcut apariția mai mult dezbrăcată

Heidi Klum

Heidi Klum și-a făcut intrarea la petrecerea de Halloween 2011 pe o targă, adusă de doi bărbați costumați în doctori, ale căror halate erau pline de sînge.

Miley Cyrus

Miley Cyrus, fata rebelă a Hollywood-ului a dorit să intre în pielea unui zombi

Christina Aguilera

Christina Aguilera și fostul soț, producatorul Jordan Bratman au ales să se deghizeze în mire și mireasă… varianta creepy, apropiată de personajele din „Corpse Bride”.

Gata pentru Halloween

Dar nu numai vedetele optează pentru o apariție de senzație în noaptea de Halloween, mai există și câteva pisicuțe îndrăznețe!

Dacă ești invitat la party și nu știi cu ce să te costumezi de Halloween, sperăm că articolul nostru te va inspira.