1.500 de burse de studii online gratuite

Apropo.ro / 19.04.2005, 17:02
1.500 de burse de studii online gratuite
AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi programul English.Communication - Europe'2007 prin care ofera, celor care doresc sa se perfectioneze sau sa isi dezvolte abilitatile de comunicare in limba engleza, peste 1.500 de burse de studii online gratuite. Datorita succesului inregistrat de

AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi programul English.Communication – Europe’2007 prin care ofera, celor care doresc sa se perfectioneze sau sa isi dezvolte abilitatile de comunicare in limba engleza, peste 1.500 de burse de studii online gratuite.

Datorita succesului inregistrat de programul de burse de afaceri, M.B.A., oferit in octombrie 2004 si ianuarie 2005, Business and Communication Research Center, a lansat impreuna cu partenerii sai un nou program de burse de studii online gratuite care se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa isi dezvolte sau perfectioneze cunostintele si abilitatile de comunicare in limba engleza, oferindu-le posibilitatea sa studieze intr-un mediu modern si interactiv cursuri de Gramatica Limba Engleza, Comunicare in Afaceri si Engleza pentru Afaceri.

Cursurile se adreseaza in primul rand persoanelor care lucreaza in relatiile cu publicul, banci, companii multinationale sau persoanelor care pur si simplu au nevoie de cunostinte avansate de comunicare si de limba engleza in activitatile profesionale sau personale.

Singurele criterii de admitere in cadrul burselor de studii English.Communication-Europe’2007 sunt cunoasterea minimala a limbii engleze, motivatia personala si obiectivele pe termen mediu ale cursantului.

Sistemul de e-learning AcademiadeAfaceri.ro ofera cursuri cu programe moderne care pun accent pe informatia concreta si utila cursantului, un orar flexibil de invatare pe si-l stabileste fiecare cursant in parte, metode eficiente de invatare si fixare a cunostintelor bazate pe aplicatii practice si exemple concrete si nu in ultimul rand asistenta prompta si de calitate din partea profesorilor si asistentilor.

Procesul de invatare se realizeaza prin metode moderne de predare online, iar cursurile contin: suportul scris care include interventii tip-rezumat sau smart-point care puncteaza informatiile cu o importanta deosebita; seminariile online in care se discuta liber pe marginea unor subiecte din lectie sau se realizeaza aplicatii practice; tema si testul grila final si aplicatiile de sondare a nivelului de cunostinte acumulate si a opiniilor privind activitatea in sistem.

Cristi Lucan, Marketing & PR Manager Business and Communication Research Center afirma: „prin lansarea acestui program de burse de studii online gratuite dorim sa punem la dispozitia persoanelor interesate cursuri profesioniste de comunicare si limba engleza, raspunzand astfel numeroaselor cereri sosite din partea cursantilor si colaboratorilor nostri care au solicitat de-a lungu timpului astfel de programe integrate de studiu”.

Business and Communication Research Center este un centru de cercetare si dezvoltare de solutii inovative in domeniul afacerilor si stiintelor comunicarii, specializat in oferirea de solutii de e-learning, de modele pedagogice inteligente cat si de studii si analize enonomice si sociale. B.C.R.C. a fost infiintat in 2004 ca centru privat de cercetare care a dezvoltat la comanda pana in acest moment numeroase solutii de comunicare si sondare, respectiv analiza sintetica a macromediilor socio-economice.

AcademiadeAfaceri.ro