16 concurenţi intră în “Fabrica de staruri” de la TVR

De: Nicoleta Nicolae / 16.03.2012, 14:39
16 concurenţi intră în “Fabrica de staruri” de la TVR
“Fabrica de staruri” debutează maine la TVR 1, de la ora 21.25.

„Fabrica de staruri”, cel mai nou şi aşteptat talent reality-show al momentului, îşi deschide porţile pentru 16 concurenţi din România şi Republica Moldova mâine, 17 martie, de la ora 21.25, în direct la TVR 1 şi Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel că românii din România şi Republica Moldova vor putea trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu concurenţii din cele două ţări.

Asa arata sala Actorul Marius Vizante va deschide fabrica de şlefuit talente cu prezentarea celor 16 tineri selectaţi: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Pentru asta însă, concurenţii vor avea de petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sub acelaşi acoperiş al casei „Fabricii de staruri”, una dintre cele mai mari case reality-show din Europa. Vor avea un program strict care începe dimineaţa la ora 8.00 şi se termină seara la ora 24.00, fără a avea acces la internet, reviste sau ziare, iar legăturile cu familia vor fi restricţionate la o convorbire pe săptămână.

Cursurile de dicţie, engleză, actorie, canto-studio, coregrafie le vor ocupa tot timpul, o singură dată pe săptămână având voie să se relaxeze gătind. Dar, cel mai important, în fiecare sâmbătă seară vor urca pe scenă, pentru a demonstra cum s-au pregătit şi a înfrunta publicul, dar mai ales exigentul juriu al „Fabricii de staruri” format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis şi frumoasa interpretă Natalia Gordienco.

Aproximativ 50 de camere video şi peste 100 de persoane se vor afla în casa „Fabrica de staruri” pe lângă cei 16 concurenţi pentru a asigura transmsiile live pe www.fabricadestaruri.ro, unde internauţii vor putea urmări tot ce se întâmplă în fiecare moment, putând astfel cunoaşte concurenţii şi altfel.