16 lucruri pe care nu le știai despre bradul de Crăciun

De: Mihaela Enache / 06.12.2013, 11:00
16 lucruri pe care nu le știai despre bradul de Crăciun
Bradul de Crăciun este întotdeauna decorat cu creativitate și entuziasm în fiecare an, de Crăciun. Dar există multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre bradul de Crăciun. Care sunt acestea?

1. Un brad natural de Crăciun are nevoie de mai mult de 15 ani să crească. Acesta este apoi vândut în piață înainte de sărbătoarea Crăciunului.

2. Mai mult de trei miliarde de brazi artificiali de Crăciun sunt vânduți în fiecare an în America și Marea Britanie.

3. Cel mai tradițional brad de Crăciun este molidul din Norvegia. Dar acesta nu rămâne la fel din cauza temperaturii reci din timpul Crăciunului.

4. Primul brad de Crăciun care a fost decorat vreodată a fost la Riga, în 1510. După aceea, trendul de a decora bradul s-a răspândit peste tot în lume.

5. Mai mult de 60% din oamenii din America aleg molidul negreu și bradul Douglas ca brad de Crăciun. Oamenii din Marea Britanie aleg molidul de Norvegia și bradul cu ace argintii pentru festivalul Crăciunului.

6. Când oamenii decorează bradul cu coșuri cu fructe și conuri de pin, acestea descriu generozitatea și rodnicia pentru alții.

7. Când oamenii decorează bradul de Crăciun cu Moș Crăciun, se descrie bunăvoința, care aduce festivalul Crăciunului. Iar inima descrie iubirea adevărată pentru Dumnezeu.

8. Mai mult de 100.000 de persoane sunt angajate part-time sau full time în industria pentru bradul de Crăciun.

9. În America, există mai mult de 4000 de programe de reciclare a brazilor, bune pentru conservarea mediului înconjurător.

10. Brazii tradiționali de Crăciun pot elimina polenul și praful din aer. Aceștia ajută la purificarea aerului în timpul Crăciunului în casa ta.

11. Vânzarea bradului de Crăciun a început în anul 1850, în America.

12. Pinul alb și pinul Scotch sunt cei mai populari brazi de Crăciun. Bradul Noble este, de asemenea, o alegere populară pentru bradul de Crăciun.

13. Primul brad artificial a fost fabricat în Germania. Bradul a fost făcut din pene de gâscă și a fost vopsit în culoarea verde pentru a-i da efectul de brad de Crăciun.

14. Actualii brazi artificiali sunt realizat din material plastic PVC. Aspectul de brad este destul de realist.

15. Multe mall-uri din SUA atârnă bradul de Crăciun cu susul în jos. Ei fac acest lucru din economie de spațiu.

16. Brazii de Crăciun care sunt acum disponibili vin deja cu luminițe și zăpadă, aceștia mai trebuie doar decorați.