16 sfaturi pentru ca un bărbat să arate mai bine

De: Marian Andrei / 21.01.2014, 11:00
Știi că ești plin de șarm, dar cu toate acestea e foarte greu să-ți aranjezi o întâlnire? Poate este ceva în neregulă cu aspectul tău exterior. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să fii considerat un "bărbat bine".

1. Dacă nu ai barbă, nu o lăsa să crească

O barbă rară și neuniformă le face celorlați impresia de neglijență. Așa că, dacă ai un asemenea tip de barbă, nu mai experimenta și bărbierește-te.

2. Încearcă să schimbi tricoul obișnuit cu unul henley

Poți descheia astfel câțiva nasturi pentru a-ți arăta linia gâtului, iar datorită fineței materialului mânecile pot fi rulate foarte ușor, ceea ce îți va da cu un minim de efort un aspect casual.

3. Evită blugii bufanți

Blugii trebuie să fie adaptați conformației tale, nu trebuie să fie nici prea largi, nici să „țipe” pe tine. În situația ideală, aceștia te vor face să arăți mai slab și mai înalt.

Regulile de alegere a blugilor sunt simple extrem de smple: culorile sunt mai bune cu cât sunt mai închise, trebuie să fie drepți iar înălțimea taliei să fie medie.

4. Curăță-ți unghiile și taie-le scurt

Mai mult ca sigur că dacă îți „înjunghii” partenera cu unghiile nu mai poate fi vorba de o partidă de sex.

5. Hidratează-ți pielea și curăță celulele moarte

 

Dacă ai probleme cu exfolierea, curăță bine celulele moarte înainte de a hifrata pielea. Acest lucru este valabil și pentru coate, nu numai pentru față.

6. Schimbă-ți deodorantul cu unul cu miros fin, dar atrăgător

Nu te lua după reclame! Fii mai cooperant și cere sfatul unei persoane de sex feminin. Un deodorant de calitate nu trebuie să acopere mirosul tău natural, ci să-l pună în valoare (asta cu condiția să nu miroși ca un sconcs).

7. Renunță la șosetele albe

Arată ciudat, așa că asortează-ți întotdeauna șosetele cu pantalonii.

8. Nu încălța pantofi de sport decât atunci când mergi la sală

Nu „merg” deloc cu sacoul și cravata.

9. Scapă de coșuri

Soluții sunt destule: ulei de corp cu esență de ceai sau săpun activ cu cărbune aplicat pe corp cu o lufă sau burete și frecat bine, în timpul dușului. Totul este să vrei!

10. Scapă de firele de păr dintre sprâncene

Nu oricine poate fi Albulescu, așa că soluția cea mai la îndemână este penseta.

11. Părul din nas este oribil

Dacă nu ai curaj să ceri acest lucru frizerului, folosește un trimmer sau, dacă ești masochist, încearcă cu penseta – durerea va merita efortul.

12. Nu lăsa mustața să depășească buza superioară

Mai mult ca sigur că nu dorești să-ți intre în gură. În plus, cred că nu vor exista candidate care să riște să se sărute cu tine.

13. Rade-te pe gât

Părul de pe găt generează de cele mai multe ori impresia că persoana este neîngrijită, așa că mai bine renunți la el și muți linia bărbii sub maxilar. Și neapărat, nu uita ceafa.

14. Nu purta tricouri (cămăși, etc) prea lungi

Chiar dacă conformația ta este mai „rotunjoară”, un tricou „rochie” nu va ascunde ceea ce este de ascuns și, mai mult, va crea senzația că ești neglijent în materie de îmbrăcăminte.

15. Stai drept

O poziție incorectă a corpului poate crea mari probleme, atât de aspect cât și de sănătate. Așa că, dacă știți că postura dumneavoastră nu este cea corectă repetați-vă în permanență: „Capul sus, umerii înapoi, pieptul în afară”!

16. Nu neglija în niciun moment igiena corporală

Periuță de dinți, ață dentară, spray special pentru încălțăminte astfel ca atunci când vă descălțați să nu leșine cei din jurul vostru. Bineînțeles, nu trebuie uitat dușul zilnic (sau de câte ori este nevoie) și spălarea hainelor.