17 Celebrități care vor deveni părinți în 2015

De: Carmen Ulian / 20.01.2015, 09:00
Zooey Deschanel, Jeff Goldblum sau Jennifer Love Hewitt sunt doar câteva dintre vedetele care vor deveni părinți în 2015.

1. Zooey Deschanel

Alături de Jacob Pechenik, 42 de ani, Zooey, 34 de ani, este în așteptarea primului ei copil. Nașterea ar putea avea loc în această vară.

2. Jeff Goldblum

La 62 de ani, Jeff se pregătește să devină pentru prima dată tată. Iubita sa, gimnasta Emilie Livingston, este și ea tot la primul copil. Au aflat că va fi băiat, iar Jeff a ales numele de Elliot pentru fiul său.

3. Benedict Cumberbatch

La puțin timp după ce și-au anunțat logodna, actorul Benedict a confirmat sarcina soției sale, Sophie Hunter. Cei doi și-au anunțat logodna printr-un anunț în The Times.

4. Jennifer Love Hewitt

Actriței îi place să țină lucrurile personale departe de ochii presei. Este și cazul sarcinii actuale. S-a căsătorit cu Brian Hallisay, discret, și nu a menționat nimic despre sarcină decât atunci când a început să ia proporții. Acesta va fi al doilea copil al cuplului, după fetița născută în noiembrie 2013.

5. Alec Baldwin

La cei 56 de ani ai săi, actorul Alec Baldwin se pregătește să devină tată pentru a doua oară cu actuala iubită. Soția sa Hilaria, 30 de ani, a mai dat naștere unei fetițe, pe nume Carmen, în urmă cu 1 an. De data aceasta sunt în așteaptarea unui băiețel. Alec mai are un copil din mariajul cu Kim Basinger.

6. Casey Wilson

Anul trecut, actrița din ”Gone Girl” anunța că este însărcinată. În luna mai 2014 s-a căsătorit cu scenaristul David Caspe, iar acum se pregătesc să devină pentru prima dată părinți.

7. Keira Knightley

Actrița Keira va deveni pentru prima dată mamă în 2015. Partenerul ei de viață, James Righton este extrem de fericit că va deveni tată.

8. Ashlee Simpson

Cântăreața în vârstă de 30 de ani așteaptă primul ei copil cu Evan Ross, 26 de ani, starul din ”Hunger Games”. Artista mai are un băiat în vârstă de șase ani din mariajul anterior, cel cu Pete Wentz.

9. Tamera Mowry

Tamera Mowry-Housley este în așteptarea celui de-al doilea copil, o fetiță. Actrița mai are un băiețel în vârstă de doi ani. Este căsătorită cu Adam Housley, corespondent Fox News. Nașterea ar putea avea loc în luna iulie a acestui an.

10. Liv Tyler

Liv Tyler va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, alături de actualul iubit, impresarul Dave Gardner, un bun prieten al lui David Beckham. Actrița mai are un fiu în vârstă de 10 ani din mariajul anterior cu muzicianul Royston Langdon.

11. Carrie Underwood

Vedeta va naște primul copil undeva în lunile aprilie sau mai. Tatăl copilului este jucătorul de hochei Mike Fisher.

12. Macklemore

Cântărețul, 31 de ani, este și el în așteptarea unui copil. Rapperul a anunțat sarcina iubitei sale Tricia Davis printr-un video postat pe Youtube. Potrivit medicilor, nașterea ar putea avea loc în luna mai. cei doi sunt împreună de șapte ani și s-au logodit în ianuarie 2013.

13. Jessica Biel

Alături de Justin Timberlake, Jessica așteaptă momentul în care își va ține în brațe primul copil. Deși cei doi mențin discreția, apropiați ai lor susțin că ar putea naște prin luna aprilie a acestui an.

14. Sacha Baron Cohen

Actorul Sacha Baron Cohen este în așteptarea celui de-al treilea copil al său, împreună cu Isla Fisher. Este probabil ca cel mic să se nască undeva în decursul lunii aprilie.

15. Prințul William

Prințul William al Marii Britanii așteaptă cel de-al doilea copil al său, alături de ducesa Catherine Middleton. Termenul de naștere este prin luna aprilie.

16. Milla Jovovich

Actrița Milla Jovovich este și ea la cea de-a doua sarcină, altături de Paul Anderson. Nașterea ar putea avea loc în această primăvară.

17. Shakira

Shakira și Gerard Pique vor avea cel de-al doilea copil anul acesta. Anunțul sarcinii a fost făcut prin luna august, astfel că în luna februarie ar putea naște.