18 polițiști au salvat de la înec o… păpușă gonflabilă

De: Gabriela Voicu / 24.07.2012, 10:30
18 polițiști au salvat de la înec o... păpușă gonflabilă
Un echipaj de poliție din provincia Shandong, China, a fost chemat în zona unui râu pentru a salva o femeie de la înec, dar aceștia au constatat că nu era decât o păpușă sexuală.

Timp de 40 de minute, 18 polițiști chinezi s-au chinuit să salveze de la înec o femeie.

Aceasta s-a dovedit a fi, însă, o păpuță sexuală, potrivit The Huffington Post.

Operațiunea de salvare a început după ce autoritățile chineze au fost informate că o femeie era în pericol să se înece într-unul dintre râurile din provincia Shandong.

Echipajul a încercat aproape o oră să o scoată la suprafață pe femeie, timp în care aproximativ 1.000 de curioși s-au strâns în zonă și cu toții au fost martori când polițiștii au scos la mal… o păpușă gonflabilă.

Încă nu se știe cum a ajuns în râu jucăria sexuală. Este posibil ca aceasta să fi ajuns accidental în apă, pentru că Shandong este un centru recunoscut pentru producerea jucăriilor sexuale, care sunt apoi comercializate la nivel mondial.

O intervenție cu peripeții a avut loc și în SUA, anul trecut, când polițiștii americani au împușcat de două ori ceea ce credeau că era un aligator pregătit să atace. Apoi și-au dat seama că au anihilat… un crocodil ornamental, din beton.