2-0, scorul serii pentru echipele românești din Europa League

De: Dragos Tanase / 24.08.2012, 09:58
2-0, scorul serii pentru echipele românești din Europa League
Însă, nu toate cele trei echipe româneși participante în play-off-ul Europa League au învins cu acest scor, ci doar una, celelalte două având șanse minime, chiar dacă nu imposibile, de a întoarce înfrângerea în meciurile retur.

Formația Steaua a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa lituaniană Ekranas, într-un meci contând pentru prima manșă a play-off-ului Ligii Europa, partidă în care Adrian Popa a înscris primul său gol pentru gruparea stelistă. Returul va avea loc peste o săptămână, la București, de la ora 20.30.

Formația Dinamo a fost învinsă, joi seară, pe Arena Națională, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa ucraineană Metalist Harkov, în prima manșă a play-off-ului Ligii Europa, în care oaspeții au jucat în inferioritate numerică din minutul 68. Meciul retur dintre cele două echipe va avea loc joia viitoare, în Ucraina, cu începere de la ora 21.00.

Jucătorii dinamoviști au fost la pământ, doar fanii la înălțime

Jucătorii dinamoviști au fost la pământ, doar fanii la înălțime

Formația FC Vaslui a fost învinsă, joi seară, la Piatra Neamț, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa italiană Internazionale Milano, în prima manșă a play-off-ului Ligii Europa. Partida retur va avea loc săptămâna viitoare, la Milano, de la ora 21.45.