2 pistoale (trailer)

De: Mioara Tronaru / 30.08.2013, 08:00
2 pistoale (trailer)
PREMIERA 30.08 TO: 2 Guns. Producţie SUA, 2013. R: Baltasar Kormákur. Cu: Mark Wahlberg, Denzel Washington, Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden, Edward James Olmos. Distribuit de InterComFilm Distribution

De 12 luni, agentul antidrog Robert “Bobby” Trench şi ofiţerul de contrainformaţii al marinei, Marcus “Stig” Stigman, sunt forţaţi să colaboreze chiar dacă nu sunt prea încântaţi să o facă. Lucrând sub acoperire, ei s-au infiltrat în mafia drogurilor, dar nu au încredere unul în celălalt nici cât în traficanţii pe care au misiunea să-i anihileze.

Atunci când tentativa lor de a se infiltra într-un cartel mexican de droguri şi de a recupera milioane de dolari eşuează, Bobby şi Stig cad în dizgraţia şefilor lor. Acum, când toţi i-ar vrea fie la închisoare, fie la doi metri sub pământ, singura persoană pe care se pot baza este… celălalt. În ciuda urmăritorilor, atunci când oamenii legii trebuie să se prefacă ani de zile că sunt infractori, ei învaţă fel de fel de trucuri din mediul în care s-au infiltrat.

BOOM! Studios a publicat primul volum al lui Steven Grant şi al graficianului Mateus Santolouco din miniseria intitulată “2 Guns”, în 2008. Grant prezenta povestea lui Bobby Trench şi a lui Marcus Stigman, doi agenţi sub acoperire care descoperă că suma pe care o furau din seiful unei bănci nu era nici pe departe ceea ce trebuia să fie. Când îşi dau seama că au fost înşelaţi chiar de către cei ce i-au trimis în misiune, ei trebuie să fugă chiar de organizaţiile pe care au jurat să le slujească cu credinţă.

Fondatorul şi directorul BOOM! Studios, Ross Richie explică: “Este povestea unor personaje care intră în concasorul sistemului format din agenţiile de informaţii ale guvernului, care-şi urmăresc scopurile indiferent de consecinţe. Steven a preluat tema poliţistului sub acoperire la care a adăugat apoi multă comedie şi acţiune făcând-o incredibil de distractivă”.