20 de ore de filmare pentru genericul lui State de România

Apropo.ro / 27.07.2009, 00:00
20 de ore de filmare pentru genericul lui State de România
Sute de oameni, muzică şi distracţie cît cuprinde. Aceasta a fost atmosfera de la filmarea genericului pentru “State de România”, serialul de comedie ce va fi difuzat din această toamnă la PRO TV.

Săptămîna trecută, începînd cu 04.00 dimineaţa şi pînă tîrziu în noapte, Ciocăneşti, un sat din apropierea Bucureştiului, a fost sub “asediul” lui State. Povestea genericului se petrece imediat după întoarcerea de la Paris, în Cloncatele, comuna de reşedinţă a lui State. Întîmplarea face ca aici să-l întîlnească pe Marcel Popeangă, interpretat de Bebe Cotimanis, prieten din copilărie, actualmente adversar de moarte. Cei doi încep o luptă susţinută şi continuă pentru scaunul primăriei din Cloncatele, iar mijloacele prin care încearcă să-şi atingă scopul sînt dintre cele mai diverse. În stilul caracteristic, State îşi începe campania printr-o mare petrecere cu mici şi bere, la care este invitat tot satul, în timp ce Popeangă alege să ofere cadouri, mai precis găleţi, în schimbul voturilor.

La aşa o petrecere, nu putea să lipsească muzica. Babi Minune, copilul de suflet al lui State şi în “State de România”, îi dedică acestuia o melodie nou-nouţă, care va răsuna pe genericul serialului. Versurile sînt în română şi franceză, fiind cîntate de Babi şi Kamara. Pe toată durata filmărilor, actorii nu s-au oprit din a da autografe şi a face poze. Nebunia a fost atît de mare încît Gheorghe Visu a dat un autograf pe parbrizul unei maşini. Şoferul este acum convins că preţul maşinii sale a crescut substanţial.Filmările pentru generic s-au încheiat tîrziu în noapte, în studiourile MediaPro din Buftea.

Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Doiniţa Oancea, Octavian Strunilă, Cabral, Alexandra Ignat şi Kamara se pregătesc să plece la Paris, unde vor începe filmările pentru serialul de comedie “State de România”.