200 de milioane £ va fi clauza de reziliere a lui Messi (Prosport)

Apropo.ro / 18.01.2009, 11:07
200 de milioane £ va fi clauza de reziliere a lui Messi (Prosport)
Speriata de asaltul petrodolarilor din Golf, FC Barcelona a decis sa mareasca la 200 de milioane clauza de reziliere a lui Messi, scrie Prosport.

Ceea ce se intampla la aceasta ora in fotbalul mondial a pus pe jar marile puteri. Unele, gen Arsenal sau Manchester United, condamna larghetea cu care arabii arunca sume uriase pentru a cumpara vedete, apreciind ca astfel se da o mare lovitura sportului-rege.
Altii incep sa se teama ca maine s-ar putea trezi si ei cu un „caz Kaka” in curtea proprie si cauta sa-si blindeze „comorile”.

Asa procedeaza liderul Primerei Division, FC Barcelona, cu starul Lionel Messi. Argentinianul are un salariu de opt milioane de euro, la care se adauga pana la 4,5 milioane bonusuri, in functie de numarul de trofee castigate pe sezon. Sefii catalanilor promit o renovare de contract, dar, pana atunci, pentru a fi siguri ca nimeni nu va „atenta” la bijuteria lor, au pregatit o noua clauza de reziliere, de 200 de milioane de euro, cu 50 de milioane superioara celei actuale.

Mai multe detalii despre clauza lui Messi, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport