2008 – Anul vedetelor „tunate”

Apropo.ro / 04.01.2009, 10:12
In 2008, vedetele din showbiz-ul autohton au dat navala in cabinetele medicilor esteticieni pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Iata cine si-a marit numarul la sutien sau buzele...

In 2008, vedetele din showbiz-ul autohton au dat navala in cabinetele medicilor esteticieni pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Iata cine si-a marit numarul la sutien sau buzele…

Loredana

In anul 2008 Loredana si-a modificat buzele, pentru a avea mai mult volum. Ea si-a facut si o lucrare dentara, prin care si-a imbracat toti dintii in portelan. Printre operatiile pe care artista si le-a mai facut se mai numara o rinoplastie si o interventie de micsorare a bustului.

Foto: Gandul

Andreea Raicu

Andreea Raicu si-a pus anul trecut silicoane noi, tinand acest lucru bine ascuns.  Andreea si-a marit sanii cu un numar, vedeta apeland pentru a doua oara la o astfel de operatie, prima avand loc in 2005.

Gina Pistol

Gina Pistol a considerat in 2008 ca are nevoie  sa-si mareasca buzele. Insa din dorinta de a fi o copie perfecta a Angelinei Jolie, aceasta a cam exagerat cu colagenul, buzele deformandu-se.

Foto: Valentin Calinesc Photography

Mihaela Radulescu

Se pare ca anul 2008 i-a adus multe schimbari Mihaelei, printre care si o noua interventie chirurgicala la nivelul sanilor.

Elena Basescu

In anul 2008 Elena a vizitat in exces cabinetele chirurgilor esteticieni, deformandu-si buzele si paralizandu-si pentru cateva ore fata, din cauza botoxului. Pe vremea cand era studenta in America, fiica cea mica a presedintelui cantarea nu mai putin de 84 kg.

Dupa ce s-a intors, Elena si-a propus sa slabeasca. A urmat o cura drastica, ajutata si de cateva liposuctii, spun apropiatii. Au urmat doua operatii de corectare a nasului, nenumarate injectari cu colagen la nivelul buzelor, botox pentru disparitia ridurilor si extensii de gene.

Ramona Gabor

Sub o singura anestezie totala, Ramona Gabor a suferit trei operatii estetice. "Mi-am dorit un bust mai mare, pentru a putea prinde contracte de lenjerie intima si mi-am corectat si nasul pentru a avea o sansa mai mare in televiziune", spune Ramona. Avand un complex si la picioare, aceasta si-a introdus pungi de silicon pentru a-si indrepta gambele.

Sursa: Click!