2012: Scandaluri cu iz de Hollywood

Apropo.ro / 30.01.2013, 12:00
Chiar și atunci când nu interpretează vreun rol, vedetele de peste ocean nu pot trăi fără puțină dramă.

Iată care sunt cele mai mari scandaluri care au ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume în anul 2012.

1. Kristen Stewart și-a înșelat vampirul mult iubit

Kirsten Stewart a călcat strâmb chiar înainte de nuntă. Aceasta l-a înșelat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders, regizorul filmului „Albă ca Zăpada și vânătorul”, în care ea joacă un rol principal. De la incidentul cu pricina cei doi o țin în despărțiri și împăcări.

2. Heidi Klum și Seal își spun „Adio”

Supermodelul Heidi Klum și cântărețul de culoare Seal au divorțat după șapte ani de căsnicie. La puțin timp după ce cuplul și-a făcut publică decizia, presa scria că Heidi ar fi avut o aventură cu bodyguardul, iar Seal este acuzat de un complot monstruos împotriva acesteia.

Conform unor apropiați, Seal l-a angajat pe bodyguardul Martin Kristen pentru Heidi Klum, dându-i sarcina să o cucerească pentru a putea apoi s-o acuze că l-a înșelat.

Surse apropiate cuplului susțin că el se săturase de aceasta și voia să-i găsească pricini pentru a-i da papucii.

3. Bobbi Kristina Brown îi declară dragoste fratelui vitreg

„El este unul dintre motivele pentru care încă mai zâmbesc. Te iubesc booboo, pentru totdeauna. Acum am rămas doar noi doi”, este mesajul postat de fiica lui Whitney Houston, alături de o fotografie în care îl sărută pe Nick și își etalează inelul cu diamant.

Fiica regretatei Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, a recunoscut că mama ei știa de relația amoroasă dintre ea și fratele vitreg Nick Gordon.

4. Film de acțiune: Lindsay Lohan își ia la pumni mama

Pe lângă problemele cu justiția legate de consumul de droguri și alcool, un alt scandal a ocupat primele pagini ale tabloidelor. Lindsay a avut în octombrie o dispută verbală aprinsă cu mama ei care s-a transformat într-un conflict fizic, iar poliția a intervenit la locul incidentului.

5. Baby nu are ochi doar pentru Selena Gomez

Selenei Gomz nu i-a picat bine vestea că lui „Baby, Baby” i s-au cam aprins călcâiele după unul din modelele Victoria’s Secret.
Bonda sexy, cu strungăreață simpatică și corp de sirenă l-a făcut pe Bieber să uite versurile, să se bâlbâie fâstâcit și să roșească din plin în culise când i-a spus simplu că… „este un tip simpatic”. De atunci paradisul Bieber-Gomez s-a destramat.

6. „Usher m-a violat anal cu artificii”

Un bărbat susține în fața Tribunalului din Michigan că Usher l-a violat anal cu artificii. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută cunoscută, îl acuză pe Usher, interpretul hit-ului „Yeah”, că a venit în propria lui casă și l-a violat.

„Raymond Usher a venit la mine acasă și m-a violat anal cu artificii în timp îmi șoptea la ureche versuri din piesea Fireworks a lui Katy Perry”, susține omul.

7. Paradis sfâșiat din cauza infidelității lui Johnny Depp

Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au despărțit, în urma relației lor rămânând doi copii. Potrivit surselor apropiate cuplului, motivul separării este infidelitatea „Piratului”, care s-a cuplat Amber Heard din timpul filmărilor la „The Rum Diary”.

8. Prințul Harry se distrează gol pușcă

Anul trecut au apărut poze compromițătoare cu Prințul Harry. Acesta este fără haine pe ei și își face de cap cu o tânără la fel de goală. Se pare că acesta s-a văzut nevoit să renunțe la haine după ce a pierdut la biliard, iar el nu este singurul care joacă atât de prost.

9. Bieber și-a mărit jucăria cu bani furați

Același bărbat care l-a acuzat pe Usher de viol susține că Justin Bieber i-a furat bani pentru a-și mări penisul. Justin Bieber că i-a furat cardul de credit și că ar fi făcut sex cu fiica sa, Selena, chiar în casa lui, căreia i-ar fi dat o serie de boli cu transmitere sexuală.

„Cu o parte din baniii pe care mi i-a furat, Bieber a plătit avortul fiicei mele. Cu alți bani a făcut o operație de mărire a penisului și nu mi-a dat banii înapoi nici până în ziua de azi”, a declarat bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută cunoscută, potrivit The Sun.

10. Kate Middleton, surprinsă făcând topless!

Ducele și Ducesa de Cambridge au inițiat măsuri legale împotriva revistei franceze Closer, după ce aceasta a publicat poze topless cu Kate.
Fotografiile au fost realizate la Chateau D’Autet, un castel din Provence, deținut de Vicecontele Linley, un nepot de-ai Reginei. Se pare că acesta le-a promis lui William și lui Kate o mică escapadă intimă, ferită de ochii presei, înainte de a porni în turneul asiatic.

Autor Anca Ionescu