2013 – Anul marilor confruntări la TV

Apropo.ro / 03.02.2013, 10:00
2013 – Anul marilor confruntări la TV
În această primăvară, telespectatorii vor avea parte de o mulţime de show-uri de talente, în care oameni obişnuiţi sau vedete (după caz) îşi vor arăta măestria în dans, gătit, cântat şi alte activităţi mai mult sau mai puţin obişnuite.

Românii au talent – sezonul 3

De la mijlocul lui februarie, blockbusterul entertainmentului, „Românii au talent”, se întoarce cu cel de-al treilea sezon. Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre vor juriza din nou cele mai spectaculoase talente, în timp ce prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş vor face propriul lor spectacol în culise. Chiar dacă producătorii nu vor să divulge prea multe surprize înainte, se pare că membrii juriului au avut de selectat din aproape 100 de talente care mai de care mai speciale. Spre exemplu, de o experienţă deosebită a avut parte Mihai Petre la preselecţiile de la Cluj. După ce şi-au prezentat numărul, un grup de copii care practică judo l-au invitat pe scenă pe Mihai pentru o demonstraţie. Smiley şi Pavel Bartoş nu au putut sta deoparte, aşa că pe scenă s-a format o piramidă umană atunci când juratul a fost pus la pământ de cel mai tânar judoka.
Show-ul s-a mutat de pe scena şi în culise, unde Smiley şi Bartoş s-au transformat în indieni, au sărit la trambulină, au făcut tumbe sau au dansat alaturi de concurenti. Marele premiu al concursului este de120.000 de euro.

Masterchef reloaded

Din 5 martie, telespectatorii PRO TV vor prinde din nou gustul competiţiei în cel mai savuros show culinar al momentului, „MasterChef”. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea sunt nerăbdători să deguste preparatele celor care vor să se remarce prin talentul, creativitatea şi priceperea lor. Visuri măreţe, suspans, pasiune fără limite şi spectacol, acestea sunt câteva dintre ingredientele care îi vor face pe telespectatorii PRO TV să prindă gustul competiţiei într-un nou sezon „MasterChef”.

– Din 23 februarie, Oana Cuzino aduce la „Ce se întâmplă, doctore?” cele mai noi şi sănătoase trenduri culinare, modele de relaxare şi petrecere a timpului liber într-un mod care să îmbine armonios sănătatea trupului şi a minţii.
– „Dupa 20 de ani” se întoarce la PRO TV din 24 februarie, în aceeaşi zi în care revine şi Andi Moisescu cu al său „Apropo TV”.
– Tot din 24 februarie, corespondenţii Ştirilor PRO TV se întorc cu anchete jurnalistice îndrăzneţe şi incitante marca „România, te iubesc!”, emisiune în care reportajele aduc în faţa publicului subiecte controversate, fapte de viaţă ce se desfăşoară sub ochii noştri, ai tuturor.

– Din 28 februarie, ţara o arde din nou pe comedie! Serialul „Las Fierbinţi” se întoarce cu cel de-al treilea sezon care aduce şi mai multe glume şi scene ce vor smulge hohote de râs, actori noi şi o muzică specială.
– Din 27 februarie, revine şi „Serviciul Roman de Comedie”, iar din 28 martie, Toni Grecu şi acolţii lui se duc din nou la control la „Spitalul de demenţă”.
– Din martie, telespectatorii PRO TV vor pune din nou „Pariu cu viaţa”. Cel de-al patrulea sezon se anunţă plin de emoţie, în timp ce personajele se vor zbate să iasă din situaţii în care le vor fi testate limitele.

România dansează la Antena 1
Antena 1 va găzdui „România dansează”, un talent-show care are la bază formatul britanic „Got To Dance”. Noua emisiune, al cărei prezentator va fi Jorge Papageorge şi la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă şi pasionaţi de orice stil de dans, debutează în această primăvară. Marele premiu al concursului este de 50.000 de euro.


Augustin Julea, la „Gazeta de perete”

Din 4 februarie, Prima TV prezintă „Gazeta de perete”, o emisiune cu atitudine, în care Augustin Julea comentează subiectele zilei şi împarte ironii fără părtinire. Scandaluri politice, mondene sau sportive, pe toate le are în bătaia… vorbei.
Augustin Julea n-are mogul, n-are partid, n-are rude de angajat la stat, de aceea îi dă pe toţi la „Gazeta de perete”. „Cei mai copţi dintre noi ştiu foarte bine ce era ”Gazeta de perete” în vremurile de tristă amintire. Un dulăpior fixat la intrarea în intreprinderea socialistă, obligatoriu închis cu lacăt, prin ale cărei uşi de sticlă vedea tot angajatu’ cine este afişat la ”Aşa, DA” şi cine la ”Aşa, NU”. Emisiunea cu acelaşi nume, fiind afişată pe suport video, se vrea varianta modernă a bătrânei „Gazete de perete”, un fel de nepoata ei de la oraş. Şi pentru că locul dulăpiorului din curtea fabricilor este luat acum de televizor, stimaţilor telespectatori nu le va rămâne de făcut decât să apese pe butonul unde au memorat postul Prima TV, să-l blocheze cu un băţ de chibrit şi să arunce telecomanda, pentru a nu fi tentaţi să schimbe”, spune Augustin Julea.

„Levintza prezintă”… sezonul 26
Din 3 februarie, celebra creatoare de modă Doina Levintza revine la Prima TV cu un nou sezon al emisiunii „Levintza prezintă”. Ajuns la sezonul 26, show-ul este nu numai un reper în istoria recentă a modei, ci şi o sursă de informaţii din variate domenii colaterale. În fiecare ediţie a emisiunii „Levintza prezintă” veţi vedea materiale despre cei mai faimoşi creatori de modă şi cele mai apreciate colecţiile primăvară-vară 2013, prezentate în toate capitalele modei. Seria portretelor de designeri şi manechin continuă şi în această primăvară.

Crezi că eşti normal? Află de la Kanal D
Din 2 februarie, la Kanal D începe o nouă emisiune-concurs, „Crezi că eşti normal?”, prezentata de Tili Niculae şi Escu, în fiecare sâmbătă de la ora 21.00.
O echipă formată din doi concurenţi trebuie să răspundă la un număr de opt întrebări în „Runda principală” şi la trei întrebări în „Runda Bonus”. Întrebările sunt alese în funcţie de sondajele de opinie realizate în toată ţara de către un institut specializat de sondare. Fiecare întrebare din „Runda principală” valorează o anumită sumă pe care echipa o poate câştiga răspunzând corect la întrebare. Dacă răspunsul echipei coincide cu rezultatul sondajului de opinie efectuat de compania de specialitate, înseamnă că este corect. In cazul în care echipa nu răspunde corect la o întrebare, nu iese din concurs, ci pierde doar suma aferentă întrebării respective şi trece mai departe, la următoarea întrebare. După ce echipa a răspuns la toate întrebările din „Runda principală”, trece la „Runda Bonus”, în care va trebui să răspundă la trei întrebări cu un nivel de dificultate mai mare, prin faptul că vor avea două, trei şi respectiv patru variante de răspuns care pot induce în eroare concurentul, fiind foarte apropiate ca veridicitate. Câştigul din „Runda Bonus” se cumuleaza cu cel din „Runda principală”.

Ernest revine cu noi sezoane ale emisiunilor sale

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii „Ochii din umbră” poate fi urmărit din 17 februarie, la Kanal D. İmpreună cu un detectiv particular, vedeta Kanal D investighează o nouă serie de cazuri incitante, cazuri de infidelitate, de trădare.
Sezonul patru al emisiunii „Pe banii părinţilor” începe din 22 februarie, la Kanal D. Ernest readuce în faţa telespectatorilor adolescenţi care doresc să îşi sărbătorească majoratul prin megapetreceri, ca ale unei vedete.

Din 27 februarie, Liviu Vârciu învârte Roata norocului

Liviu Varciu şi Ana Maria Barnoschi, asistenta emisiunii, au pregătit pentru noul sezon premii substanţiale, în bani şi produse, dar şi divertisment cu muzică şi foarte mult umor.