21 iunie, cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri şi yoga

Apropo.ro / 20.06.2018, 16:00
21 iunie, cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri şi yoga
Pe 21 iunie, operaţiunea #GataLa4 transforma cea mai lungă zi din an devine cea mai scurtă zi de muncă! Red Bull aruncă mănuşa celor închişi în birouri şi-i provoacă să fie #GataLa4. A doua ediţie din România a evenimentului global care dă liber angajaţilor cu voie de la şefi revine în aplauzele unanime ale departamentelor de HR. Mii de angajati de la aproape 30 de corporatii din Bucuresti s-au angajat sa fie #GataLa4 cu sarcinile de birou pentru a se concentra pe propria bunăstare spirituală şi fizică, ajutaţi de punk-rock live cu E.M.I.L., petreceri şi clase gratuite de yoga în Pipera, kilometrul 0 al corporatiştilor din Capitală.

Ne raportăm constant la rezultate, oameni şi eficienţa muncii lor: productivitatea pare cuvântul de ordine al acestui început de mileniu. Într-un studiu realizat de VoucherCloud.com (Marea Britanie), 1989 de angajaţi au fost întrebaţi: „Consideri că eşti productiv pe tot parcursul zilei?”. 79% dintre ei au răspuns negativ. Rezultatele arată că este imposibil să susţii un ritm de lucru constant. Într-o zi de lucru standard, de opt ore, participanţii recunosc că sunt productivi în medie doar două ore şi 53 de minute. Asta înseamnă că mai bine de cinci ore sunt irosite. Studiile mai spun că o zi lucrătoare de şase ore ar putea spori productivitatea. Într-un program-pilot de doi ani, Suedia a testat o zi de lucru mai scurtă pentru asistenţii medicali – participanţii au confirmat că s-au simţit mai fericiţi şi mai sănătoşi.

Dacă e-mailurile, întâlnirile, telefoanele, notiţele şi rapoartele te ţin peste program, Red Bull are următoarea propunere: pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, tragi tare şi eşti #GataLa4, iar orele rămase le petreci cum vrei! Se poate, s-a întâmplat anul trecut, ne-a plăcut, o facem din nou!

E.M.I.L., singurii români din scena rock underground care visează în continuare vise curate ca la început de drum, cântă pe 21 iunie, de la ora 16.00 în Pipera, la Food Circus. Cei care nu au chef de dans se pot relaxa cu clase gratuite de yoga la World Class (Promenada, Caro, Upground, America House, Militari) sau pot sta la poveşti cu prietenii pe terasele de la Control, Expirat şi Energiea, unde îi aşteaptă muzici de vară & băuturi colorate şi delicioase. Demersului #GataLa4 i s-a alăturat şi Ursus Cooler care te aşteaptă, tot pe 21 iunie, tot de la ora 16.00, în zona de chill din Floreasca Park, cu muzică marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, mâncare, mixuri de bere, limonada.

Anul acesta, au răspuns prezent şi se vor bucura de cod verde #GataLa4 în Bucureşti angajaţi ai companiilor UPC, PwC, Ernst & Young, KPMG, Friesland Campina, Avon Cosmetics, Penny Romania, KLG Europe Logistics, World Class, Cohn & Jansen, Media Investment, Biriş Goran, Toyota Material Handling România, Wolf Theiss, Autonom, ITSDONE, D&CA Insurance Broker, Let’s Do It Romania, Condimental, Sunshine Digital, Radulescu & Muşoi, Travis Tourism, IT Smart Systems, Avatar Security, Subsign, HH Travel & Events, IT Assist, Cabot Transfer Pricing.

#GataLa4 continuă iniţiativa #4PMFinish, o idee Red Bull care susţine că productivitatea creşte când muncim mai puţin, dar mai inteligent, întărită din 2016 încoace de mii de angajaţi care pleacă mai devreme de la birou de National 4pm Finish Day în Marea Britanie.