22 de ponturi pentru a reusi la un interviu de angajare!

Apropo.ro / 21.04.2009, 14:00
22 de ponturi pentru a reusi la un interviu de angajare!
Greg Sandoval a strans o lista de 22 de ponturi pentru a reusi la un interviu pentru obtinerea unui job.

Cum reusesc oamenii sa obtina un job aproape imediat ce intra la un interviu in timp ce altii se chinuie din rasputeri sa gaseasca de munca?

Dupa ce a vazut o serie de videoclipuri pe YouTube despre oameni care au reusit la interviuri, Greg Sandoval s-a gandit ca ar fi o idee buna sa experimenteze situatiile in care sunt pusi cei care doresc un job din perspectiva celui care angajeaza.

Cu aceasta ocazie, Sandoval a reusit sa stranga o lista de 22 de ponturi pentru a reusi la un interviu pentru obtinerea unui job.

1. Scrisorile de intentie nu valoreaza nimic

Conform acestuia, oricat de buna ar fi o scrisoare de intentie nu va avea nicio valoare tinand cont ca pentru un job, angajatorul primeste sute de aplicatii. Cel mai important pentru a ajunge la interviu este sa aveti un CV bun.

2. 10 secunde pentru a ti se hotari situatia

Este nevoie de doar 10 secunde pentru ca angajatorul sa stie daca aveti un viitor in companie sau nu. Daca in 10 secunde angajatorul nu gaseste nimic interesant in CV-ul dumneavoastra, interviul este ratat. De aceea, cel mai important pentru un CV este ca in el sa fie mentionata descrierea joburilor anterioare.

3. Sa ajungeti la timp la interviu

Nu puteti sa intarziati la un interviu sub nicio forma. Veniti mai devreme. Sa dati vina pe traficul infernal nu conteaza pentru agajator.

Vezi celelalte ponturi pe zf.ro!

Sursa Foto: agenda.ro