22 de vedete care au locuit și pe stradă

De: Carmen Ulian / 06.02.2015, 10:00
Nu toate vedetele au avut parte de o viață bună de la început, ci au plecat de jos și și-au construit viitorul prin muncă și sacrificii. Acum au milioane de dolari în conturi, dar cândva, în trecut, dormeau chiar în parcuri.

1. Daniel Craig

craig

Acum milionar, Daniel Craig a dormit pe bănci, în parc, în perioada când încerca să devină actor.

2. Halle Berry

halle

Atunci când s-a mutat la Chicago, Halle nu a avut prea multe resurse, astfel că a fost nevoită să doarmă în adăposturi sociale.

3. Carmen Electra

carmen

Pe la 20 de ani, Carmen Electra trăia la limita existenței. Iubitul ei de atunci i-a furat toate economiile, astfel că a fost la un pas de a ieși în stradă la cerșit.

4. Suze Orman

suze

Actrița din „California Dreaming” a locuit o bună perioadă de timp în rulota de filmări pentru că nu-și putea permite o locuință.

5. Kelsey Grammer

grammer

Actorul are un trecut presărat cu incidente. A fost martorul uciderii tatălui său, a surorii și a fratelui vitreg într-un accident de scuba diving. A trăit ceva timp pe străzi, dormind alături de motocicleta sa.

6. Djimon Hounsou

hounsou

Africanul de meserie model și actor a petrecut anii copilăriei campând în apropierea Turnului Eiffel.

7. Heather Millis

millis

Vedeta susține că a fugit de acasă la 15 ani pentru a se distra la un carnaval britanic.A trăit și dormit timip de patru luni într-o cutie de acrton în Stația Waterloo.

8. Hillary Swank

swank

Vedeta a dormit în mașină dar și într-o casă părăsită, pe o saltea, alături de mama sa.

9. Rose McGowan

rose

În 1997, Rose a declarat într-un interviu că a stat un an de zile pe străzile din Oregon și Washington.

10. Selma Blair

selma

În 2011, pe când Selma avea 21 de ani a locuit într-un adăpost al Salvării Armatei din New York City.

11. Jewel

jewel

Cântăreața și compozitoarea Jewel a locuit în copilărie într-o rulotă, în San Diego.

12. Sylvester Stallone

stallone

Actorul a trăit într-o stație de autobuz timp de trei săptămâni înainte să primească un rol plătit cu 200 de dolari. Se întâmpla în 1970 și era un film pentru adulți.

13. Jim Carey

jim

Jim a locuit într-o rulotă la 15 ani, după ce a abandonat studiille și a început să lucreze pentru a face bani să-și susțină familia.

14. Jim Morrison

morrison

Jim obișnuia să doarmă pe acoperișurile clădirilor, căci nu avea o locuință. Cântărețul a mai dormit și sub digul de pe Plaja Venice, California.

15. John Paul Dejoria

paul

Acum este miliardar, dar în tinerețe obișnuia să adune cutii pentru a le vinde pe bani.

16. Kelly Clarkson

kelly

Mutarea lui Kelly în Los Angeles din Texax a fost una brutală. Apartamentul ei a luat foc cu o zi înainte să se mute. Nu cunoștea pe nimeni în Los Angeles, așa că a fost „homeless” ceva timp până când și-a revenit cu toate.

17. David Letterman

leterman

Când s-a mutat din Indiana în Los Angeles, David a locuit în mașina sa, un Chevy pick-up din 1973. Apoi s-a angajat la Jimmie Walker unde scria glume.

18. Martin Sheen

martin

Martin a dormit câteva nopți la metrou, timp în care ziua susținea audiții pentru viitoarea carieră de actor.

19. Sean Parker

napster

Înainte de Napster, Sean a fost forțat de împrejurări să vagabondeze, după o serie de start-up-uri nereușite.

20. Lil’Kim

lil

În tinerețe nu a avut o locuință, și în acele vremuri l-a întâlnit pe Biggie Smalls, cel care avea să-i devină mentor și iubit. Lil a fost dată afară din casa părintească de tatăl ei, cu mult înainte de a se muta la Biggie.

21. Shania Twain

twain

Familia cântăreței Shania era foarte săracă și de multe ori nu aveau ce să mănânce. În 1979, pe când vedeta avea 14 ani, mama ei și-a luat copiii și au mers la rudele din Toronto unde au trăit într-un adăpost social.

22. Sam Worthington

sam

Sam s-a bucurat de o carieră de actor înfloritoare în Australia, înainte de a avea o criză existențială la vârsta de 30 de ani. A vândut tot ce avea și s-a mutat în mașină, în așteptarea unei rezolvări. A fost invitat apoi să dea audiții pentru Avatar. Nu mai avea nimic de pierdut.