2250 de euro pentru o cinã în compania Nanei Mouskouri

De: Mioara Tronaru / 16.12.2011, 12:51
2250 de euro pentru o cinã în compania Nanei Mouskouri
Cu prilejul vizitei în România a celebrei cântãreţe Nana Mouskouri, Ambasador al Bunãvoinţei, UNICEF România a organizat un dineu privat de strângere de fonduri sub înaltul patronaj al Ambasadei Elene la Bucureşti.

În ciuda situaţiei economice extrem de dificile din Grecia, companiile şi oamenii de afaceri greci din România sprijinã demersul UNICEF de a transforma maternitatea din Cãlãraşi în Spital Prieten al Copilului. Astfel, proaspetele mãmici din Cãlãraşi şi din împrejurimi vor putea sta cu bebeluşii lor din primele momente de dupã naştere, va fi încurajatã alãptarea şi se va întãri legãtura dintre mama şi copil, scãzând considerabil riscul de abandon.

Pentru a participa la întâlnirea cu Nana Mouskouri de la Galeriile Artmark, reprezentanţii companiilor greceşti Tomini Trading, Aqua Carpatica, SofMedica, Romtelecom, Banca Româneascã şi domnul Loizos Karageorges au donat câte 2250 de euro pentru un bilet. Este cea mai mare sumã plãtitã pânã acum în România pentru a participa la un eveniment caritabil.
Graţie generozitãţii comunitãţii elene de afaceri din România (o parte dintre companii au donat aceşti bani fãrã a participa la eveniment), peste 20.000 de euro s-au strâns pentru a susţine transformarea maternitãţii din Cãlãraşi în Spital Prieten al Copilului.