3, 2, 1… La Mulţi Ani! Numărătoarea inversă către Revelion a început!

De: Nicoleta Nicolae / 30.12.2013, 12:00
3, 2, 1... La Mulţi Ani! Numărătoarea inversă către Revelion a început!
Încă nu aveţi program pentru seara de Revelion? Ei bine, la cumpăna dintre ani, Sala Polivalentă devine culmea distracţiei! VINO LA „THE COUNTDOWN 2014” - MEGA-PARTY DE REVELION LA SALA POLIVALENTĂ!

MEI Concerts Entertainment organizează THE COUNTDOWN 2014 – New Years’Eve Dance Party. Distracţie la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, începând cu orele 22, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Fiţi alături de Christopher Lawrence, DJ Wanda, Snatt & Vix si DJ Miki Love la cea mai incitantă petrecere din oraş!

Christopher Lawrence a pus bazele unui label, Pharmacy Music, dedicat noului sound al  trance-ului underground, marca-leader în mişcarea underground, unde muzica de calitate, Djii talentati şi cluburile de noapte au un precedent. În 2011, Pharmacy a lansat o serie de cluburi de noapte în Statele Unite care a cunoscut rapid succesul.  

Pe calea undelor, Christopher a sarbatorit recent aniversarea a 5 ani de show radio „Rush Hour”, unul dintre cele mai populare show-uri underground trance, transmis în reţeaua radio Digitally Imported si 120+ FM în întreaga lume. Christopher este de asemenea rezident la Sirius XM’s Electric Area.

DJ Miki Love este unul dintre cei mai apreciaţi DJ din România. Imaginea sexy pe care o promoveaza combinata cu experienta sa muzicala au transformat-o într-un artist complex. Si-a inceput cariera in 2007, intr-unul dintre cele mai populare cluburi din Bucureşti. A cunoscut succesul rapid şi a avut şansa să mixeze în peste 500 de cluburi din ţară şi din străinătate. A împărţit scena cu artişti de talie internationala ca ATB, September şi alţii.

În 2011 şi 2012, DJ Miki Love a mixat în cadrul unor petreceri în Spania, la Moef Gaga Club. De asemenea, a avut un turneu extins in Indonezia, Italia, Albania, Rusia. Din aprilie 2011, s-a alăturat echipei Dance FM si are propria emisiune (in fiecare vineri de la ora 21). La începutul anului viitor, DJ Miki Love va lansa un nou single şi va fi implicată într-un proiect alături de DJ Laora, intitulat 24 Vibes. Fiecare petrecere care o include este una memorabila, iar „The Countdown 2014” nu va face excepţie. DJ Miki Love va mixa in The Bunnies Hour (după 3 dimineaţa), când vor fi prezenţi şi „iepuraşii” de la Playboy, electrizand atmosfera şi pregătind multe surprize.  

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas si Carturesti) si on-line pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro şi biletoo.ro şi au preţul de 75 lei (daca sunt achizitionate intre 1 si 14 decembrie), 100 lei (dacă sunt achiziţionate între 15 si 30 decembrie) şi 150 lei în ziua evenimentului (disponibile şi la locaţie). Biletele pentru categoria VIP au preţul unic de 400 lei, preţ care include bufet.

*Intrarea este permisă doar persoanelor cu vârsta minimă 18 ani. PLAYBOY şi logoul Rabbit Head sunt mărci Playboy şi sunt folosite sub licenţa de Mediafax Group.