3 emisiuni de divertisment noi la Antena 1

Apropo.ro / 08.09.2008, 00:00
3 emisiuni de divertisment noi la Antena 1
Pe lîngă emisiunile cu ”vechime” ale Antenei 1 – ”Un show păcătos” şi ”Vreau să fiu vedetă”, grila de toamnă a postului lansează noi emisiuni de divertisment, dar şi un serial de comedie.

”Scene de căznicie” începe pe 15 septembrie şi îi vom vedea în rolurile principale pe Olimpia Olari, Liviu Vîrciu, Dana Voicu, Marius Drogeanu, Valentin Uritescu şi Silvia Năstase. Noua producţie este adaptată după un serial spaniol de mare succes, “Escenas de matrimonio”, şi e o coproducţie Intact Production – La Dolce Vita.

Pepe revine în clubul vedetelor de la Antena 1 şi prezintă un nou show de divertisment, ”Dance Bomb”, din 18 septembrie. Indiferent de profesie, vîrstă, greutate sau înălţime, cei care au talent la dans vor concura pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Dan Negru va reveni cu blondele sale la mijlocul lunii octombrie. Pînă atunci, va prezenta “Secret Talent”, o emisiune unde personalităţi din România vor veni să demonstreze ca au şi alte talente decît acelea care le-au adus consacrarea şi că oricînd ar fi putut fi celebri în alte domenii de activitate.

Mădălin Ionescu, proaspăt transferat la Antena 1, va modera ”Acces direct”, producţie ce va fi transmisă înaintea Observatorului de la ora 19.00. Cele mai importante ştiri ale zilei, tratate de ziare şi de televiziuni, vor fi dezbătute în direct de către moderator şi invitaţii săi.

Din 20 septembrie, Mihai Morar va prezenta, în fiecare sîmbătă după-amiaza, o emisiune cu politicieni, dar cu puţină politică şi mult umor. La ”Champania electorală”, candidaţii vor fi supuşi unor probe inedite. “Îi vreau pe politicieni spumoşi, cu bule. Treaba mea e să îi agit, treaba lor e să ne frapeze! Dacă nu vor fi în stare să ne facă să rîdem, au o gravă problemă: alegătorii îi vor pune la rece!”, spune Mihai Morar.