3 exerciții simple să scapi de celulită

De: Carmen Ulian / 11.03.2015, 13:30
Fără puțin efort nu ai rezultate miraculoase. Îți prezentăm trei exerciții simple pe care le poți face și acasă, pentru eliminarea celulitei de pe picioare și coapse.

1. Genuflexiuni cu greutăți

genuflexiune

Genuflexiunile sunt indicate în general pentru a-ți lucra zona feserilor, coapselor și șoldurilor. La acest tip ai nevoie de o greutate, fie că o cumperi de la magazin sau umpli o sticlă de doi litri cu apă sau nisip. Ții greutatea la piept și execuți genuflexiunile, 3 serii a câte 20 de repetări.

2. Aplecări pe un picior, cu greutăți

aplecari

De această dată ai nevoie de greutăți în ambele mâini. Din poziția normală, stând în picioare, te apleci în față cu greutățile, iar un picior în duci în spate. Facă 3 serii a câte 20 de repetări și vei lucra bine fesierii și coapsele.

3. Fandări

fandare

Dacă vrei să îți lucrezi intens coapsele, fesierii și șoldurile acesta este un bun exercițiu. Faci fandări față, lateral, spate și încă o dată lateral, iar de această dată treci cu piciorul drept prin spatele celui stâng. Piciorul stâng ar trebui să fie un fel de punct fix și te miști mai mult cu piciorul drept. Execută 3 serii a câte 20 de repetări.

Mai poți face și alte exerciții inspirate de locul în care te afli, și nu numai, iar pe lângă asta ar trebui să adopți și o alimentație sănătoasă și mesele să fie regulate. Exercițiile pot fi făcute și de bărbați, și de femei.