3 modele de ceasuri pe care orice bărbat trebuie să le aibă

De: ApropoTV.ro / 22.09.2023, 14:32
3 modele de ceasuri pe care orice bărbat trebuie să le aibă

Accesoriile întotdeauna vor completa orice ținută, iar nelipsite în cazul bărbaților sunt ceasurile. Extrem de elegante, versatile și ușor de integrat în orice ținută, ceasurile pot schimba radical orice apariție. Pe lângă faptul că îți oferă un look complet și complex, te ajută și să-ți exprimi cu ușurință personalitatea. În acest sens, am pregătit o listă cu trei modele de ceasuri pe care orice bărbat trebuie să le aibă.

Ceasuri cu curea metalică

Pentru un look elegant, ceasurile cu curea metalică îți pot salva orice ținută. Se potrivesc excelent la cămăși, dar și în ținutele în care optezi pentru tricourile polo. În plus, varietatea de modele este destul de generoasă, ideală pentru toate stilurile și toate gusturile.

De exemplu, din gama Casio, poți opta pentru ceasurile digitale cu aspect vintage dacă ești obișnuiești să te îmbraci sport sau poți opta pentru variantele mai elegante dacă stilul tău gravitează în jurul meeting-urilor și afacerilor.

Brățările metalice subțiri sunt ideale pentru costum, având un aspect elegant și simplu. După cum bine știm, ideea de „less is more” se aplică și în cazul ceasurilor. Cu cât acestea sunt mai simple, cu atât vor avea un impact mai mare asupra ținutei tale.

 

 

Ceasuri colorate sau cu imprimeuri psihedelice

Ceasurile colorate sau cu imprimeuri nebune pot scoate orice ținută din anonimat. Sunt excelente în ținutele sport și pot veni cu o pată de culoare într-o ținută monocromă. În plus, unde pui că pot fi excelente pentru practicarea anumitor sporturi, cum ar fi hiking sau alergat. Gama Casio este variată și cu siguranță vei găsi un model care să-ți definească personalitatea.

Poate că nu te încadrezi în tiparul bărbatului simplu și ai o personalitate puternică și extravagantă. În această situație, ceasurile colorate și cu imprimeu jucăuș pot ilustra excellent această latură a ta.

 

Ceasuri cu curea din piele neagră

O variantă excelentă care oferă un plus de eleganță și rafinament sunt ceasurile cu curea din piele neagră. Simplitatea cu care vin la pachet te ajută să nu dai deloc greș cu ținutele tale. Pot fi purtate în ținute monocrome sau la costum. Mai mult, dacă optezi pentru un astfel de ceas care are și cadranul all black, cu siguranță ținutele tale vor atrage toate privirile. Importante în această ecuație sunt și detaliile date de cusăturile de pe piele. Din fericire, acestea aduce un plus de eleganță modelului, iar dacă optezi și pentru o curea texturată, cu atât mai bine.